V oblasti
    Dobré skutky vytváří hrdiny

    Daibau.com - globální platforma ve stavebnictví

    Najít stavební firmu je problém nejen u nás, ale i v zahraničí. Daibau je první integrovanou platformou na evropském trhu, která sdružuje všechny relevantní společnosti ve stavebnictví a pomáhá investorům a developerům najít spolehlivé a kvalitní dodavatele. Platforma Daibau úspěšně působí na 12 trzích po celém světě!
    Odborný článek 166
    daibau mojmojster
    Máme 186 realizátorů v oblasti Architekt, architektura:

    1. Platforma Daibau: všechny informace týkající se stavebnictví na jednom místě

    Najít spolehlivé stavební firmy je náročné, ať už se jedná o malý soukromý projekt nebo velkou veřejnou zakázku. Pokud chcete najít partnery v zahraničí, bez správné sítě a spousty kontaktů je to téměř nemožné. S mezinárodní stavební platformou Daibau.com to však bude v budoucnu mnohem snazší. Tato platforma shromažďuje informace a údaje o firmách, řemeslnících a výrobcích materiálů, a zpřístupňuje je všem uživatelům, a to v jazycích zemí, kde platforma působí.

    2. Přes Daibau se dostanete k nejlepším dodavatelům, řemeslníkům a poskytovatelům služeb ve stavebnictví

    Platforma Daibau disponuje rozsáhlou databází firem a řemeslníků v oblasti stavebnictví a všech souvisejících služeb. Funguje to tak, že na stránky zašlete poptávku s informacemi (popř. fotografiemi) o typu služeb, které potřebujete provést. Dále uvedete výši finančních prostředků, které máte na plánovaný projekt k dispozici, časový plán (kdy chcete projekt provádět) a místo, kde se má uskutečnit. Systém vyhledávání dodavatelů je založen na zasílání poptávek řadě registrovaných profesionálů v dané oblasti, od kterých pak obdržíte nabídky. Zároveň si budete moci prohlédnout jejich reference. 

    iStock-1361510800.jpg

    3. Ověřené stavební firmy 

    Pravděpodobně vás zajímá, jak můžete jen pomocí internetu posoudit, zda dodavatel odvede kvalitní práci a zaslouží si vaši důvěru. Firmy nebo řemeslníci, které vám Daibau navrhne, mají hodnocení a komentáře od předchozích uživatelů platformy, kteří s nimi v minulosti spolupracovali. Hodnocení založená na konkrétních zkušenostech více uživatelů poskytují realistický pohled na kvalitu jejich služeb. Hodnocení dodavatelů uživateli (investory) po dokončení práce je důvodem, proč se firmy a živnostníci budou snažit odvést práci kvalitně, spolehlivě a poctivě. Špatná recenze znamená špatnou reklamu, o kterou žádný profesionál nestojí.

    4. Mezinárodní projekty platformy Daibau

    Podnikání v jednom městě je relativně snadné, protože dobrá reputace se šíří jako blesk prostřednictvím doporučení od spokojených zákazníků. Jiná situace je při získávání projektů v zahraničí nebo v jiném kraji, jelikož se tak nejčastěji děje prostřednictvím nejrůznějších zprostředkovatelů a agentů, kteří si zpravidla účtují nekřesťanské provize. Mezinárodní platforma Daibau je přítomna na 12 trzích po celém světě a do budoucna se plánuje její další rozšíření. Zaručuje vám tak, že budete přítomni přesně tam, kde chcete působit a podnikat.

    5. Daibau spojuje

    Daibau kromě vyhledávání firem a řemeslníků v budoucnu plánuje zabývat se stavební mechanizací a být platformou, přes kterou se vyměňuje spousta důležitých informací a novinek. Vytváříme společenství všech, kteří svými službami utvářejí evropský stavební prostor.

    Kontaktujte nás, pokud se chcete stát součástí úspěšného mezinárodního příběhu platformy Daibau!
    Odborný článek 166
    Autor: Daibau casopis

    Jak jste využili tyto informace?


    Nápady na úpravu a uspořádání domu

    Časopis se spoustou skvělých nápadů pro úpravu a rekonstrukci Vašeho domu

    Hledáte dobré řemeslníky v oblasti Architekt, architektura?

    Máme 186 realizátorů v oblasti Architekt, architektura:

    Bezplatná služba
    Hledáme v lokalitě
    Bez provizí
    Máme 186 realizátorů v oblasti Architekt, architektura
    9.6
    0

    NET Development, s.r.o.


    9.2
    0

    INTER ART PROJEKT s.r.o.


    9.2
    0

    Architekt Vojtěch


    10
    1

    PROGES s.r.o.


    Podmínky užívání I Politika soukromí I Informace o cookies I Impressum
    © 2023 Daibau, všechna práva vyhrazena