V oblasti
    Dobré skutky vytváří hrdiny
    Potýkáte se s nedostatkem místa ve vašem bydlení? Chcete, aby děti měly svůj pokoj, ale vy pak zůstanete bez vlastního? Rozhodně nejste jediný, kdo se potýkal s podobnými dilematy. Ať je byt či dům jakkoli velký, postelí není nikdy nazbyt. Výborným řešením v takových situacích jsou jistě vyklápěcí postele, které se schovají do skříně nebo do stěny.
    Odborný článek 234
    poslet ve skrini
    Máme 759 realizátorů v oblasti Nábytek na míru:

    1. Kdy se rozhodnout pro vyklápěcí postel?

    V době, kdy ceny nájmů raketově rostou nebo se koupě většího bytu jeví jako nesplnitelný sen, se hledají kreativní možnosti pro vybavení malých bytů, a tato je určitě jednou z nich. Výklopná postel je ideálním řešením do malých bytů, kde je každý centimetr čtvereční neuvěřitelně důležitý. Někdy se rodiče rozhodnou pro tento model manželské postele, protože chtějí svým dětem zajistit soukromí a zůstávají proto bez ložnice. Skvělý nápad je to i pro stísněné byty s jednou ložnicí. Víceúčelové kusy lze rozložit nebo k nim přidat nové kusy podle potřeby. Je to nábytek, který má nějakou funkci, ať je den nebo noc.

    sklapeci-postel.jpg
    V moderních malých bytech se nedostatek místa často řeší modulárními nebo skrytými prvky nábytku

    2. Kam umístit skříň se skrytou postelí?

    Pokud je potřeba postel umístit do obývacího nebo dětského pokoje, ale její plná velikost je překážkou pro každodenní pohyb, je postel ve skříni výborným řešením. Velká klasická postel každopádně zabírá v obýváku hodně místa, které by jinak mohlo sloužit k posezení, hraní apod. Existují místnosti, které mají jen pár metrů čtverečních, což v podstatě znamená, že byste do nich mohli vložit jen postel a celou místnost byste tak „zabili“. Zvolíte-li postel sklápěcí, přes den může místnost sloužit k řadě účelů, jako jsou žehlení, cvičení na hudební nástroj, hraní na počítači atd.

    vyklapeci-postel.jpg
    Neviditelnou součástí pracovny může být postel

    3. Postel ve skříni - zakázková nebo sériová výroba?

    Ve velkém nábytkářském průmyslu se takové modely postelí nevyrábí, což dává prostor menším výrobcům, kteří se soustředí na nestandardní výrobky. Sériová výroba sklápěcích postelí se zkrátka příliš nevyplatí. Postel na míru je navíc mnohem praktičtější, protože můžete využít každý cm vašeho prostoru; skříň poskytne vynikající kamufláž, protože může vypadat jako stěna, zvlášť pokud má postel místo nohou police nebo konzolový stolek. Rada interiérových designérů v souvislosti s menšími byty radí přesně tím směrem - čím více je nábytek přizpůsoben vašemu jedinečnému prostoru, tím lépe.

    postel-krasna.jpg
     Sklápěcí postel může být schovaná i ve stěně obývacího pokoje
    Odborný článek 234
    Autor: Daibau casopis

    Jak jste využili tyto informace?


    Nápady na úpravu a uspořádání domu

    Časopis se spoustou skvělých nápadů pro úpravu a rekonstrukci Vašeho domu

    Hledáte dobré řemeslníky v oblasti Nábytek na míru?

    Máme 759 realizátorů v oblasti Nábytek na míru:

    Bezplatná služba
    Hledáme v lokalitě
    Bez provizí
    Máme 759 realizátorů v oblasti Nábytek na míru
    9.5
    0

    TRUHLÁŘSTVÍ Jiří Martinek


    9.8
    0

    Truhlářství Malina


    10
    0

    Hpinteriéry


    9.5
    0

    HM build s.r.o.


    Podmínky užívání I Politika soukromí I Informace o cookies I Impressum
    © 2023 Daibau, všechna práva vyhrazena