V oblasti
    Dobré skutky vytváří hrdiny

    Tepelná čerpadla Orca - ušetřete topením!

    Ochrana životního prostředí vyžaduje co nejrychlejší přechod na využívání obnovitelných zdrojů energie. Tepelná čerpadla jsou z dlouhodobého hlediska nejlepším rozhodnutím i pokud se jedná o rozpočet, protože ceny ostatních zdrojů energie budou vždy vyšší. Ať se jedná o novostavbu nebo rekonstrukci stávající budovy, tepelné čerpadlo je bezesporu správná volba!
    Odborný článek 480
    7
    Máme 346 realizátorů v oblasti Tepelné čerpadlo:

    1. Tepelné čerpadlo Orca - krok vpřed

    Vývoj moderních technologií neustále přináší změny a nejrůznější vylepšení. Lpění na starých technologiích již není opodstatněné a ani nákladově efektivní. Úspory, které vám tepelné čerpadlo přinese, jsou jen jedním z faktorů, kvůli kterému se pro tento typ vytápění rozhoduje stále více lidí.

    Tepelné čerpadlo poskytuje nejefektivnější způsob vytápění vašeho domova, s co nejmenšími škodlivými dopady na životní prostředí. Pokud chcete zlepšit efektivitu vytápění a navíc ušetřit, můžete se rozhodnout pro kombinaci tepelného čerpadla a solární elektrárny. Můžete se tak stát energeticky zcela soběstačnými.

    2. Tepelná čerpadla Orca poskytují nejvyšší úroveň komfortu

    Kromě úspory poskytuje tepelné čerpadlo Orca také vysoký komfort. Odpadá tak starost s čištěním komína několikrát do roka nebo nákupem zdrojů energie (topný olej, palivové dřevo, pelety, štěpky…). Nemusíte se starat ani o štípání, skládání a sušení palivového dřeva. Pohodlí a kvalita života by měly být na prvním místě. S tepelným čerpadlem Orca budete mít více času na své blízké i na své koníčky.

    3. Úspory oproti topnému oleji

    Vezmeme-li například 50 let starý rodinný dům o velikosti 200 m2, mohou být úspory i více než poloviční. Pokud takový objekt vytápíte topným olejem, roční náklady na vytápění se pohybují mezi 25.000 a 28.000Kč.

    4. Roční úspory

    Roční úspory, kterých dosáhnete s kvalitním tepelným čerpadlem Orca, jsou ve srovnání s jinými zdroji energie ještě větší. Oproti elektrickému vytápění a IR panelům ušetříte za rok více než 27.000Kč. Oproti zemnímu plynu budou náklady nižší o cca 12.000Kč.

    7.jpg
    V porovnání s elektrickým vytápěním a IR panely můžete ročně ušetřit více než 27.000Kč; zdroj: Orca

    5. Úspory po 15 letech

    Životnost kvalitního tepelného čerpadla Orca je minimálně 15 let. Za tu dobu se nastřádají úspory na nákup nového rodinného vozu střední třídy! Pokud vyměníte elektrický topný systém nebo IR panely za tepelné čerpadlo, ušetříte za 15 let přes 375.000Kč.

    6. Snížení škodlivých vlivů na životní prostředí

    Za posledních 100 let se znečištění ovzduší zvýšilo více než 5krát. V atmosféře je nyní více oxidu uhličitého a dalších plynů, které velmi ovlivňují takzvaný skleníkový efekt. V důsledku toho došlo ke zvýšení průměrných ročních teplot na celé planetě. Používáním topných systémů, které ke své práci využívají obnovitelné zdroje energie (jako je tepelné čerpadlo), můžete výrazně přispět ke snížení škodlivých vlivů na životní prostředí.

     

    Odborný článek 480
    Autor: Daibau casopis

    Jak jste využili tyto informace?


    Nápady na úpravu a uspořádání domu

    Časopis se spoustou skvělých nápadů pro úpravu a rekonstrukci Vašeho domu

    Hledáte dobré řemeslníky v oblasti Tepelné čerpadlo?

    Máme 346 realizátorů v oblasti Tepelné čerpadlo:

    Bezplatná služba
    Hledáme v lokalitě
    Bez provizí
    Máme 346 realizátorů v oblasti Tepelné čerpadlo
    9.4
    0

    5P Technologies


    9.7
    0

    Josef Pejchal


    9.7
    0

    VTP Kočí s.r.o.


    9.1
    0

    Plynoslužby TZB s.r.o.


    Podmínky užívání I Politika soukromí I Informace o cookies I Impressum
    © 2023 Daibau, všechna práva vyhrazena