V oblasti
    Dobré skutky vytváří hrdiny

    Veleton: 25 kvalitních přednášek od odborníků, které se v televizi ani na internetu nedozvíte

    Již popáté proběhne největší online stavební veletrh Veleton, a to ve dnech 26.– 29. ledna 2024. Na digitální platformě se propojí odborníci z řad výrobců stavebních materiálů, technologických, montážních i stavebních firem se zájemci o stavbu, bydlení, rekonstrukci a vytápění. Součástí bude i 25 odborných přenášek přímo v živém vysílání. A to vše pro návštěvníky zdarma.
    Odborný článek 36
    veleton1

    Na Stavebním veletrhu online Veleton.cz se zájemci mohou poradit se specialisty, rovnou diskutovat svoje potřeby a problémy, podívat na živé přednášky a také soutěžit o zajímavé ceny od vystavovatelů.

    Pro zájemce a stavebníky je účast na akci zdarma. Po registraci na www.veleton.cz/register získají přístupový kód pro vstup na platformu v době konání veletrhu. Mohou se pak připojit z pohodlí svého domova z počítače nebo mobilu. 

    Živé vysílání - Veleton 2023

    Fakta a čísla z předchozí akce doplňuje Ing. Ivana Duchoňová, obchodní zástupkyně veletrhu: „Na 38 živých přednáškách při loňském ročníku veletrhu rozdali vystavovatelé soutěžní ceny v hodnotě více než 500 000 Kč. Průměrně strávil jeden zájemce na veletrhu téměř 3 hodiny času. Celkově proběhlo přes 170 000 návštěv virtuálních veletržních stánků. Zájemci o víkendu zhlédli přes 18 000 hodin živého vysílání.

    Ing. Petr Novák, spoluzakladatel veletrhu komentuje: „Návštěvníci se mohou letos těšit na 25 zajímavých přednášek v živém vysílání od odborníků z různých oblastí stavebnictví – od stavby domu přes vytápění, osvětlení, technologie až po tipy, jak ušetřit v této době na energiích. To považujeme za opravdu nabitý program, kde si vybere každý.“

    Živé vysílání - Veleton 2023

    K 17. 1. 2024 je na přednášky přihlášeno již přes 12 000 diváků

    Co můžete letos na Stavebním veletrhu online Veleton čekat?

    Na přehledném a snadno ovladatelném veletržním portálu najdete mimo jiné virtuální stánky firem z různých segmentů stavebnictví, živé video nebo audio hovory s odborníky, živé vysílání zajímavých přednášek o aktuálních tématech a trendech, ukázky produktů a živé diskuze, soutěže o hodnotné ceny, které věnují vystavovatelé, užitečné materiály ke stažení a slevové vouchery, nebo bezplatné poradenství od odborníků a nezávislých institucí.

    Jak funguje online stavební veletrh, zjistíte v krátkém videu na www.veleton.cz. 

    Informace o události
    CO? Stavební veletrh online: Veleton.cz
    KDE? online
    KDY? 26. - 29. ledna 2024
    Pořadatel události: NETION, s.r.o.
    Odborný článek 36
    Autor: Veronika (Daibau)

    Jak jste využili tyto informace?


    Nápady na úpravu a uspořádání domu

    Časopis se spoustou skvělých nápadů pro úpravu a rekonstrukci Vašeho domu

    Hledáte dobré řemeslníky v oblasti Ostatní?

    Máme 61 realizátorů v oblasti Ostatní
    9.5
    0

    TECHNIHOR s.r.o.


    9.7
    0

    BEPOF, spol. s r.o.


    9.3
    0

    Jiří Pražák


    9.4
    0

    START Zelený s.r.o.


    Podmínky užívání I Politika soukromí I Informace o cookies I Impressum
    © 2023 Daibau, všechna práva vyhrazena