V oblasti
    Dobré skutky vytváří hrdiny

    MOBITEX představí trendy nábytek pro dům i zahradu

    Jak bydlet stylově? Na to odpoví veletrh nábytku a interiérového designu MOBITEX, který se uskuteční od 29. února do 3. března na brněnském výstavišti.
    Odborný článek 43
    JGZ 4260 Edit

    Návštěvníky Mobitexu čekají nejnovější trendy ve vybavení domácností. Prohlédnou si třeba sedací soupravy od společnosti H-interier nebo Bytcentrum, které si mohu přizpůsobit na míru, nová relaxační křesla i další nábytek do obývacího pokoje, například od rodinné firmy JECH CZ. Majitelé menších bytů určitě uvítají prezentaci sedaček SofaBed, které se za pár sekund promění na pohodlnou postel vhodnou pro každodenní spaní.

    Chybět nebude ani kvalitní nábytek z masivního dřeva od společnosti JELÍNEK – výroba nábytku, vybavení do jídelen představí Rott Design a nábytek do ložnice společností Postelia a Naturbeds. O to, aby byl dům správně zabezpečený, se pak postará firma ADLO, která přiveze tepelně-izolační bezpečnostní dveře.

    Veletrh Mobitex

    Největší výrobce kuchyňského nábytku na Slovensku společnost DECODOM přiveze kuchyně FAMILY, ale v nabídce má také nábytek do obývacích pokojů, ložnic, dětských a studentských pokojů, předsíní a pracovních místností. Výjimečné interiérové kousky budou k vidění v expozici společnosti JV Pohoda, která se specializuje na luxusní a designový zahraniční nábytek.

    Pohodlí na zahradě či terase zajistí nábytek od společnosti Doppler. Pomyslnou třešničku na dort pro relaxaci v podobě celoroční vířivky představí firma Softub. Ta přiveze i bezdýmové ohniště ideální pro chladnější letní večery strávené venku.

    Veletrh Mobitex

    MOBITEX se letos uskuteční s veletrhy Motosalon a ProDítě. Právě díky souběhu s druhou jmenovanou akcí bude pozornost upřená i na nejmenší. Například rodinná firma DELSO bude prezentovat dětské rostoucí stoly a židle. Neopomene ani dospělé, kterým nabídne výškově nastavitelné stoly či zdravotní kancelářské židle.

    Na děti se zaměří také soutěžní přehlídka GRAND PRIX MOBITEX, jejímž tématem je Dětský nábytek a hračka. Studenti odborných škol představí nábytek, bytové doplňky či hračky určené pro nejmenší. 

    Návštěvníky čeká bezplatné poradenské centrum. Těm, kdo potřebují poradit se zařízení svého bytu, poskytnou v rámci Mobitexu konzultaci interiérové designérky.

    Informace o události
    CO? MOBITEX - Veletrh nábytku a interiérového designu
    KDE? Brněnské výstaviště, Pavilon G2; Výstaviště 405/1, 603 00 Brno
    KDY? 29. února - 3. března, čt-so 9-18h, ne 9-17h
    Pořadatel události: Veletrhy Brno, a.s.
    Odborný článek 43
    Autor: Veronika (Daibau)

    Jak jste využili tyto informace?


    Nápady na úpravu a uspořádání domu

    Časopis se spoustou skvělých nápadů pro úpravu a rekonstrukci Vašeho domu

    Hledáte dobré řemeslníky v oblasti Ostatní?

    Máme 61 realizátorů v oblasti Ostatní
    9.2
    0

    VOSTAV s.r.o.


    9.6
    0

    Puloplastics


    9.8
    0

    AGPOL s.r.o.


    9.7
    0

    NATRIX VZ, s.r.o.


    Podmínky užívání I Politika soukromí I Informace o cookies I Impressum
    © 2023 Daibau, všechna práva vyhrazena