V oblasti
    Dobré skutky vytváří hrdiny

    Podomítkový splachovač - moderní řešení pro toalety

    V moderní domácnosti stále častěji vyhledáváme prostory s rovnými, redukovanými liniemi, a proto je skrytá splachovací nádržka skvělou volbou. Technologie výroby a používání podomítkových splachovacích systémů se stala velmi spolehlivou a výrobky tohoto druhu jsou na trhu stále dostupnější. Jsou nedílnou součástí moderních koupelen, a proto jsme se rozhodli napsat o něm pár řádek.
    Odborný článek 207
    01
    Máme 570 realizátorů v oblasti Instalatér:

    Instalace podomítkového splachovače

    Toto splachovadlo se umisťuje do sádrokartonu. Je tenčí než klasické splachovací nádržky, nepřesahuje 15 cm, ale zato je širší a vyšší než klasické splachovací nádržky.

    Instalaci podomítkové splachovací nádržky obvykle provádí instalatér, i když kromě přípojek pro přívod vody a odvod vody (vodovod a kanalizace) musí být provedeny také práce na suché stavbě.

    Podomítkové splachovače se dodávají s kovovou konstrukcí, která je z jedné strany připevněna ke stěně, zatímco druhá strana je ze sádrokartonu. Povrch těchto desek se pak na přání zákazníka libovolně upravuje nebo pokrývá keramickými obklady aby splynul se zbytkem zdi.

    01.jpg
    Instalace skrytého splachování vyžaduje instalatérské a suché stavební práce

    Výběr správného splachovače

    V současné době je k dispozici pestrý výběr podomítkových splachovačů - od základních modelů až po velmi moderní provedení. S výběrem vám pomůže projektant nebo dodavatel.

    Zvolte výrobce, který zaručuje servis a dodávky náhradních dílů. Životnost osvědčených výrobců tohoto typu sanitární techniky je několik desítek let.

    Vlastnosti moderních podomítkových splachovačů

    Eliminace nepříjemných pachů

    V kuchyni se odsavač par (digestoř) stal samozřejmostí. Nyní však existují i řešení pro odstranění zápachu v koupelnách a na toaletách. Svou toaletu můžete vybavit účinným odstraňovačem zápachu, který se snadno aktivuje stisknutím tlačítka. Zápach se tak nebude šířit po celé koupelně ani do zbytku bytu.

    Bezdotykové splachování

    Klasický způsob aktivace splachování je stisknutím tlačítka nebo zatažením šňůrky. Zejména na veřejných toaletách a v koupelnách s vysokou frekvencí používání to však znamená pochybnou hygienu, více nečistot a následně více bakterií. Při použití bezdotykového systému lze toaletu spláchnout, i když se k bezdotykovému spínači pouze přiblížíte.

    Skryté tlačítko

    Můžete si vybrat skleněná nebo chromovaná tlačítka, která dokonale ladí s vaší novou koupelnou. Koupelna tak zůstane stylově jednotná, bez výčnělků.

    Cena

    Cena podomítkového splachovače se může lišit v závislosti na značce, typu, velikosti a místě, kde ho kupujete. Běžně jej seženete za 3500 - 7000Kč. Je důležité si uvědomit, že kvalitní podomítkový splachovač může být úsporný a dlouhodobě efektivní využití vody, což může ušetřit peníze na účtech za vodu. Při výběru splachovače je tedy důležité nejen brát v úvahu jeho cenu, ale také kvalitu, úspornost a další funkce, které mohou být důležité pro vaše potřeby.

    Odborný článek 207
    Autor: Daibau casopis

    Jak jste využili tyto informace?


    Nápady na úpravu a uspořádání domu

    Časopis se spoustou skvělých nápadů pro úpravu a rekonstrukci Vašeho domu

    Hledáte dobré řemeslníky v oblasti Instalatér?

    Máme 570 realizátorů v oblasti Instalatér:

    Bezplatná služba
    Hledáme v lokalitě
    Bez provizí
    Máme 570 realizátorů v oblasti Instalatér
    9
    0

    ABC instalatéři s.r.o.


    9.3
    0

    Jiří Vrlík


    9.6
    0

    Modesto green s. r. o.


    9.5
    0

    Peštál, s.r.o.


    Podmínky užívání I Politika soukromí I Informace o cookies I Impressum
    © 2023 Daibau, všechna práva vyhrazena