V oblasti
    Dobré skutky vytváří hrdiny

    Tepelná čerpadla FUJITSU Waterstage Super-Highpower

    Tento článek si přečetlo více než 749+ uživatelů
    Světoznámý výrobce klimatizací a tepelných čerpadel FUJITSU uvedl na trh obnovenou řadu tepelných čerpadel vzduch-voda Waterstage Super-Highpower. Tato řada tepelných čerpadel se může pochlubit mimořádnou účinností, jelikož je schopna zajistit vynikající a stabilní vytápění a ohřev teplé vody. Kromě třífázového je nyní k dispozici jednofázový model s topným výkonem 11 kW a 14 kW.
    Odborný článek 749
    2
    Máme 346 realizátorů v oblasti Tepelné čerpadlo:

    1. Proč tepelná čerpadla FUJITSU?

    Při tak rozsáhlé nabídce tepelných čerpadel na trhu není snadné se rozhodnout, které je to pravé. Před nákupem je dobré zjistit si co nejvíce informací o optimálním řešení pro váš domov. Tepelné čerpadlo FUJITSU Waterstage je bezesporu správné a spolehlivé rozhodnutí, protože FUJITSU je průkopníkem mezi výrobci těchto typů zařízení a systémů. Tepelné čerpadlo japonského výrobce je nejvyšší kvality, i když je robustní a jako takové vhodné pro použití spíše v náročných, starých, špatně izolovaných budovách. K optimálnímu a ekonomickému provozu tepelného čerpadla FUJITSU jistě přispívá i to, že výrobcem řídicí jednotky je německý SIEMENS.

    2. Tepelná čerpadla FUJITSU - výhody

    • - mají velmi nízké provozní náklady
    • - pracují ekologicky a jsou přijatelné z hlediska ochrany životního prostředí
    • - jsou extrémně tichá
    • - jejich řídicí jednotka SIEMENS je jedna z nejlepších na trhu
    • - mají dlouhou životnost
    • - snadno se udržují a jsou cenově dostupné
    • - jsou vybaveny dálkovým ovládáním

      2.jpg
      Tepelné čerpadlo FUJITSU vyrobené v Japonsku je kvalitní, ale robustní, a proto je vhodné pro použití i v náročných, starých, špatně izolovaných budovách; zdroj: FUJITSU

    3. Nová tepelná čerpadla FUJITSU Waterstage Super-Highpower

    Již z názvu lze usoudit, že se jedná o tepelné čerpadlo s vysokým výstupním výkonem. Výrobce nabízí tři modely provedení Super-Highpower, které oproti předchozí verzi poskytují vyšší výkon (až 18 kW na ErP) a vyšší účinnost, patří do energetické třídy A++ a umožňují tišší chod celého systému.

    Tepelná čerpadla FUJITSU Waterstage Super-Highpower poskytují výstupní teplotu vody až 60°C, i když venkovní teplota klesne pod -20°C! Díky vestavěnému koaxiálnímu výměníku nemůže tepelné čerpadlo poškodit ani zakalená voda. Vestavěná nádrž na vodu zajišťuje hladký cyklus odmrazování.

    3.jpg
    Pořízením tepelného čerpadla si zajistíte ekonomický a pohodlný pobyt v novém nebo zrekonstruovaném domě

    4. Tepelná čerpadla FUJITSU – snadné ovládání

    Díky řídicí jednotce SIEMENS je ovládání celého systému poměrně jednoduché. Je možné řídit až dva nezávislé, tzv. topné okruhy (samostatné uzavřené systémy), např. 2 okruhy podlahového vytápění (2 byty) nebo 1x podlahové vytápění a 1x radiátorový topný okruh. Řídicí jednotkou lze také ovládat ohřev bazénu nebo doplňkový zdroj vytápění a ovládat solární panely.

    Stejně jako ostatní tepelná čerpadla FUJITSU je i model Waterstage Super-Highpower vybaven řídící jednotkou SG. SG Ready umožňuje připojení tepelného čerpadla k chytré síti. Přijímá signály od operátora, ale i signály z domácí fotovoltaické sítě, tedy vaší solární elektrárny, a optimalizuje tak spotřebu elektřiny z nejvýhodnějšího zdroje.

    4.jpg
    Díky intuitivní řídicí jednotce SIEMENS si uživatelé pochvalují kontrolu systému; zdroj: FUJITSU

    5. Tepelné čerpadlo FUJITSU - dotace

    Pořízením tepelného čerpadla si zajistíte ekonomický a pohodlný pobyt ve vašem novém nebo zrekonstruovaném domě. Jde o jedno z nejčastějších rozhodnutí při výměně nebo instalaci topného systému u nás. Systém tohoto typu představuje větší počáteční investicí, která se však vrátí za 3-5 let. Další výhodou je, že můžete získat dotaci na nákup a instalaci přístrojů a celého systému. Dotace na tepelné čerpadlo pro rok 2022 a 2023 získáte z programů Kotlíková dotace a Nová Zelená úsporám.

    Odborný článek 749
    Autor: Daibau casopis

    Jak jste využili tyto informace?


    Nápady na úpravu a uspořádání domu

    Časopis se spoustou skvělých nápadů pro úpravu a rekonstrukci Vašeho domu

    Hledáte dobré řemeslníky v oblasti Tepelné čerpadlo?

    Máme 346 realizátorů v oblasti Tepelné čerpadlo:

    Bezplatná služba
    Hledáme v lokalitě
    Bez provizí
    Máme 346 realizátorů v oblasti Tepelné čerpadlo
    9.5
    0

    Jan Klouček


    9.2
    0

    OZE SERVIS s.r.o.


    9.5
    0

    SOELSO s.r.o.


    9.7
    0

    PAVELKA - VTP s.r.o.


    Podmínky užívání I Politika soukromí I Informace o cookies I Impressum
    © 2023 Daibau, všechna práva vyhrazena