V oblasti
    Dobré skutky vytváří hrdiny
    Zahradník se může postarat jak o plán úpravy okolí vašeho domu, tak i o to samotné práce v terénu, tedy na zahradě. Ať už se jedná o zakládání záhonu, plánování jezírka nebo sečení trávníku, vše zvládne rychle a odborně.
    Odborný článek 445
    uprava okoli
    Máme 132 realizátorů v oblasti Zahradnictví:

    1. Zahradnické služby

    Když jde o úpravu okolí domu, profesionální zahradníci mohou poskytovat celou řadu služeb. Zahrnují především plánování a úpravu okolí domu. Patří sem zahradní design, všeobecné terénní úpravy, plánování trávníků, kladení travních koberců nebo setí travních semen, výsadba stromů, plánování jezírek, vytváření chodníků, schodů a další. Další služby jsou práce související s občasnou nebo pravidelnou údržbou, jako jsou: sečení trávy, ořezávání stromů, odstraňování plevele, výsadba letniček, roubování ovocných stromů a jejich ochrana... Pokud potřebujete pomoc při provádění uvedených prací, kontaktujte zkušeného zahradníka. Ušetří vám to spoustu času, a dokonce i peněz. Budete-li se starat o zahradu neodborně bude vám řada rostlin usychat a vadnout.

    01.jpg

    Pojďme se blíže podívat na některé služby, které zahradníci poskytují.

    2. Obhlídka a plánování vzhledu okolí domu a zahrady

    Ve fázi plánování stavby domu nebo po jejím ukončení, náležitou pozornost je třeba věnovat i úpravě jeho okolí. V této souvislosti můžete spolupracovat se zahradníkem nebo zahradním architektem, kteří vám budou nápomocni při terénních úpravách. Služby, které tito odborníci poskytují, zahrnují obhlídku pozemku, vypracování plánu terénních úprav, plán výsadby rostlin a v případě potřeby plán údržby celého povrchu. Po vyhotovení plánu výsadby, s přihlédnutím k možnostem v terénu a přání zákazníků, provede se předběžný výpočet.

    3. Zakládání zahrady nebo rekonstrukce stávající zahrady

    Ať už chcete vysadit stromy, založit záhon, designovat park, hřiště nebo mít okrasnou révu, která by byla pro vás a vaše okolí pýchou, obraťte se na zkušeného zahradníka. Postará se o plánování, výsadbu a údržbu vaší zahrady.

    4. Údržba okolí domu

    Rostliny potřebují vodu, hnojiva a neustálou péči. Pokud nemáte čas na sečení trávy, ořezávání stromů, zalévání, hnojení a jiné, můžete se se zahradníkem dohodnout na pravidelné údržbě.

    5. Vytvoření zelené oázy

    Krásný zelený trávník vyžaduje opravdu hodně práce. V první řadě je třeba nasypat kvalitní zeminu. Následuje výsev semen trávy nebo položení travního koberce. Pro pěkný vzhled trávníku v budoucnosti je nutná pravidelné zajévání, hnojení, odplevelování a sečení.

    6. Výstavba rybníků

    Kdo by nechtěl mít vedle svého domu okouzlující a uklidňující vodní prvek? Mnozí výrobci a dodavatelé jezírek mají hotové modely, které se vám mohou líbit, i když si vždy můžete objednat jezírko na míru, které bude naprosto originální. Existují jezírka, která jsou přirozená a fungují jako čističky prostředí. Se zahradníkem se můžete domluvit na návrhu jezírka, protože si tak budete moci vybrat nejen vzhled, ale také správnou flóru a faunu.

    Pokud se rozhodnete pro založení zahrady, můžete nás také kontaktovat na DaiBau.cz. Na našich stránkách najdete další tipy související s tímto tématem, ale také zahradníky a krajináře, se kterými spolupracujeme a kteří na vaši poptávku odpoví vhodnou nabídkou.

    Informace o ceně si můžete prohlédnout v našem ceníku řemesel.

    Váš tým,
    DaiBau.cz

    Odborný článek 445
    Autor: Daibau casopis

    Jak jste využili tyto informace?


    Nápady na úpravu a uspořádání domu

    Časopis se spoustou skvělých nápadů pro úpravu a rekonstrukci Vašeho domu

    Hledáte dobré řemeslníky v oblasti Zahradnictví?

    Máme 132 realizátorů v oblasti Zahradnictví:

    Bezplatná služba
    Hledáme v lokalitě
    Bez provizí
    Máme 132 realizátorů v oblasti Zahradnictví
    9.2
    0

    Péče o stromy a zeleň s.r.o.


    9.8
    0

    3D-Zahrady s.r.o.


    9.2
    0

    Martin Friček


    9.7
    0

    Němec s.r.o.


    Podmínky užívání I Politika soukromí I Informace o cookies I Impressum
    © 2023 Daibau, všechna práva vyhrazena