V oblasti
    Dobré skutky vytváří hrdiny
    Betonové podzemní stavby jako jsou sklepy, podléhají vlivu vlhkosti, takže se může stát, že se kvůli korozi oceli a různým poškozením betonu výrazně zkrátí jejich životnost a zároveň se sníží jejich funkčnost a využitelnost. Aby se předešlo poškození instalací a vysokým nákladům na opravy budov v důsledku pronikání vody nebo kapilární vlhkosti, je nutná pravidelná kontrola. Jakmile si všimnete trhlin a prasklin neváhejte a ihned je opravte.
    Odborný článek 211
    sklep izolace.JPG
    Máme 72 realizátorů v oblasti Speciální stavební práce:

    Velký výběr injektážních systémů

    Výrobci stavebních materiálů, zejména těch, které slouží jako hmoty pro těsnění, izolaci a lepení, nabízejí širokou škálu injektážních látek pro všechny druhy těsnění v betonových a zděných konstrukcích, ale i těch z přírodního kamene. Výrobky je možné použít kdykoli, ať již během stavby samotné, nebo později, za účelem prodloužení životnosti jednotlivých zdí. Injektážní systémy nejenže dlouhodobě úspěšně uzavírají, přemosťují a utěsňují všechna poškození, ale lze je také použít ke zlepšení nebo obnovení konstrukční kompaktnosti a nosnosti, díky čemuž jsou tyto produkty komplexním a dlouhotrvajícím řešením.

    Tyto vysoce výkonné těsnící materiály jsou plně kompatibilní s komplexní řadou hydroizolačních produktů a jsou určeny pro opravy trhlin, dutin, spojů, potrubí a konstrukčních systémů v různých typech stavení. Všechny vstřikovací produkty jsou dlouhodobě testovány a vyhovují všem platným českým i EU normám.

    Jak efektivně uzavřít trhliny v konstrukci?

    Aby byla zajištěna účinná a dlouhotrvající injektáž k opravě trhlin, kvůli kterým do suterénu proniká vlhkost, musí být splněny tři podmínky: kvalitní látka, dobré vybavení a správně zvolená metoda.

    Injektážní látka

    Výběr vhodného materiálu (ale i konkrétního produktu) podle definovaných požadavků projektu je prvním předpokladem úspěchu. To platí zejména o viskozitě, pružnosti materiálu a jeho chování při kontaktu s vodou - to vše může výrazně ovlivnit efektivitu práce.

    Vybavení

    Dalším klíčovým faktorem úspěchu je vhodné vybavení pro injektáž vybraného materiálu, včetně správné přípravy a míchání hmot i provádění prací. To znamená, že během počátečního dávkování a míchání, jakož i vstřikování materiálu vhodným způsobem musí být použita vhodná pumpa a pistole

    Injektážní metody

    A konečně, vhodnou metodu a techniku ​​injektáže musí vybrat kvalifikovaný, schopný a zkušený řemeslník, protože jedině tak lze zajistit úspěšné provedení díla a komplexní a dlouhodobé řešení uzavření místa úniku.

    sklep1.JPG

    sklep 2.JPG

    sklep 3.JPGPokud se rozhodnete pro sanaci vašeho sklepa, můžete nás také kontaktovat na Daibau.cz. Na našich stránkách naleznete další rady a tipy související s tímto tématem, ale také řemeslníky, se kterými spolupracujeme a kteří na vaši poptávku odpoví vhodnou nabídkou.

    Informace o ceně si můžete prohlédnout v naší kalkulačce.

    Váš tým,
    Daibau.cz

    Odborný článek 211
    Autor: Daibau casopis

    Jak jste využili tyto informace?


    Nápady na úpravu a uspořádání domu

    Časopis se spoustou skvělých nápadů pro úpravu a rekonstrukci Vašeho domu

    Hledáte dobré řemeslníky v oblasti Speciální stavební práce?

    Máme 72 realizátorů v oblasti Speciální stavební práce:

    Bezplatná služba
    Hledáme v lokalitě
    Bez provizí
    Máme 72 realizátorů v oblasti Speciální stavební práce
    9.5
    0

    VERTICO, s.r.o.


    8.6
    0

    Malik Stavba s.r.o.


    9.5
    0

    HB INPOL, s.r.o.


    9.4
    0

    SUNO, s.r.o.


    Podmínky užívání I Politika soukromí I Informace o cookies I Impressum
    © 2023 Daibau, všechna práva vyhrazena