V oblasti
    Dobré skutky vytváří hrdiny

    Kontejnery - šikovná kancelář, toaleta, garáž nebo sklad

    Tento článek si přečetlo více než 828+ uživatelů
    Velký pevný přepravní kontejner lze přemístit z jednoho typu dopravního prostředku na jiný. Používá se primárně k přepravě a skladování zboží. V dnešní době se však mění definice kontejneru. Může se jednat i o menší prefabrikovaný mobilní objekt, který je vhodný pro mnoho dalších účelů. Má své využití pro bydlení, kancelářské a obchodní prostory, ale i pro nejrůznější pomocné objekty.
    Odborný článek 828
    kontejnery
    Máme 17 realizátorů v oblasti Obytné kontejnery:

    Kontejnery - mobilní, modulární objekty

    Pokud jste developer nebo stavíte vlastní dům, jistě víte, jak zrádné umí být počasí. Déšť, sníh, bláto na staveništi, studený vítr a mráz pronikají až do morku kostí. Vzhledem k tomu, že počasí nemůžete ovlivnit, mohou vám obytné a skladovací kontejnery na staveništi značně usnadnit život. Přenosné kontejnery jsou také skvělým řešením pro mnoho dalších potřeb a činností. Mohou být zřízeny jako kancelář, sklad, přenosná dílna, koupelna atd. Kontejner je kompletně sestaven v továrně a jako hotový je dodán na konkrétní místo. Proces instalace může trvat přibližně tři hodiny. Kontejnery lze připojit k vodě a elektřině! Lze je používat ve všech ročních obdobích, protože jsou zcela nepromokavé a tepelně izolované. Pokud se rozhodnete tento prvek přemístit na jiné místo, můžete tak učinit snadno a bez velkých nákladů. Dnes se navíc dodávají v různých velikostech.

    1. Skladové kontejnery

    Jedná se o nejzákladnější verzi těchto prvků. Můžete je využít jako sklad, příruční dílnu, garáž nebo pro uložení různého sezónního vybavení, strojů či nářadí. Můžete je například použít místo kůlny a uložit tam různé nářadí, hadici, sekačku apod. V kontejneru si můžete zařídit pohodlnou dílnu a provádět různé truhlářské a natěračské práce, které do domu nepatří. Kontejnery mohou být praktickým zákoutím, kanceláří ve výrobní hale, protože poskytují pracovní prostor chráněný před hlukem a zápachem. 

    2. Obchodní kontejnery

    Poskytují rychlý, snadný, praktický a flexibilní způsob zřízení komerčních prostor. Jsou vhodné pro živnostníky a malé firmy, které potřebují jen minimální prostor pro prodej svých výrobků nebo služeb. Osvědčily se také jako stánky, které lze spolu s veškerým vybavením přesouvat na různé sezónní akce.

    3. Obytné kontejnery

    Při rekonstrukci nebo stavbě domu si můžete vedle domu nebo chaty zařídit dočasné bydlení. Kontejner je možné využít jako obydlí na dovolené v horách, u moře... Na trhu jsou k mání obytné kontejnery, které plně vybavené a budete si v nich připadat jako např. v obytném autě. K dispozici jsou i kontejnerové sestavy s obývacím pokojem, jídelnou a kuchyní, samostatnou koupelnou se sprchou a toaletou s umyvadlem.


    kontajner.jpg

    4. Kontejnery - kanceláře

    Možná jste developer a potřebujete mobilní kancelář, kterou můžete umístit hned vedle staveniště. Práce na staveništi tak půjde mnohem rychleji a organizovaněji. Mobilní kancelář vám navíc poskytne úkryt před chladem a srážkami. Kontejner může být vhodným řešením pro začínající podnikatele i pro ty, kteří chtějí rozšířit své podnikání a nechtějí hned investovat do pronájmu kancelářských prostor. Výhodou takové kanceláře je snadné zřízení a přemístění v případě přesunu aktivit na jiné místo.

    5. Sanitární kontejnery

    Mobilní sanitární a WC kontejnery jsou skvělým řešením pro různé velké veřejné a open-air akce. Lze je okamžitě zřídit např. v táborech, na koncertech nebo na stavbách. Kromě toalet mohou obsahovat i sprchy, umyvadla apod.

    Pokud se rozhodnete pro koupi některého z kontejnerů, můžete nás také kontaktovat na DaiBau.cz. Na našich stránkách najdete další tipy související s tímto tématem, ale také dodavatele, se kterými spolupracujeme a kteří na vaši poptávku odpoví vhodnou nabídkou.

    Informace o ceně si můžete prohlédnout v našem ceníku řemesel.

    Váš tým,
    DaiBau.cz

    Odborný článek 828
    Autor: Daibau casopis

    Jak jste využili tyto informace?


    Nápady na úpravu a uspořádání domu

    Časopis se spoustou skvělých nápadů pro úpravu a rekonstrukci Vašeho domu

    Hledáte dobré řemeslníky v oblasti Obytné kontejnery?

    Máme 17 realizátorů v oblasti Obytné kontejnery:

    Bezplatná služba
    Hledáme v lokalitě
    Bez provizí
    Máme 17 realizátorů v oblasti Obytné kontejnery
    9.8
    0

    RAPAStav s.r.o.


    10
    0

    H3 ateliér s.r.o.


    9.4
    0

    LEVNYKONTEJNER.cz


    8.8
    0

    positive design s.r.o.


    Podmínky užívání I Politika soukromí I Informace o cookies I Impressum
    © 2023 Daibau, všechna práva vyhrazena