V oblasti
    Dobré skutky vytváří hrdiny
    Ve stavebnictví se stále více uplatňují nejnovější vynálezy a doprovodné technologie. Takzvaná chytrá zařízení, tedy přístroje a instalace, které se ovládají přes mobil nebo tablet, usnadňují mnoho činností a dělají domov praktičtější a pohodlnější. Chytré instalace propojují osvětlení, stínicí prvky, vytápění/chlazení, ochranné systémy, Hi-Fi komponenty atd.
    Odborný článek 320
    chytry dum
    Máme 89 realizátorů v oblasti Chytrý dům:

    1. Chytré instalace

    Chytré instalace se mohou instalovat v nových budovách nebo již postavených objektech. Chytré systémy jsou většinou bezdrátové, takže je lze namontovat bez přidání kabelů nebo vrtání zdiva.

    Umožňují dálkové ovládání světel, počítačů, kontrolu spotřeby elektrické energie, zapínání / vypínání zařízení pomocí senzorů v nastavených časech nebo při určitých teplotách, detekci kouře, nastavení zabezpečovacího systému a mají mnoho dalších funkcí. Svůj chytrý dům můžete ovládat přes mobilní telefon, tablet nebo přes vestavěný dotykový displej, který je přímo propojen s instalacemi.

    2. Poplašné systémy

    Stejně důležité jako pohodlí domu je i jeho bezpečnost. Díky chytré správě můžete k bezdrátovému systému napojit požární alarm, protipožární sprinklerový systém, detektory kouře a oxidu uhelnatého a poskytnout tak své rodině větší míru bezpečnosti. Ke svému chytrému systému můžete připojit i kamery, ke kterým máte přístup přes počítač nebo mobilní telefon.

    Prostřednictvím chytrého systému můžete neustále sledovat všechna bezpečnostní zařízení ve vašem domě
    Prostřednictvím chytrého systému můžete neustále sledovat všechna bezpečnostní zařízení ve vašem domě

    3. Chytrá údržba zahrady

    Instalací chytrých systémů můžete spravovat vnější část domu, a dokonce i udržovat zahradu. Můžete tak nastavovat venkovní osvětlení, otevírat a zavírat vchodové dveře, ovládat kamery atd. Pokud často nejste doma nebo vás tento druh práce prostě nebaví, robotická sekačka vám ušetří spoustu času a námahy. Totéž platí pro automatický zavlažovací systém. Všechny tyto instalace a zařízení jsou spravovány přímo mobilním telefonem, třeba i když jste na dovolené nebo v práci.

    Klidně zapomeňte na sekání trávy - robotická sekačka jí poseká sama
    Klidně zapomeňte na sekání trávy - robotická sekačka jí poseká sama

    4. Cena chytrých instalací

    Cena se liší v závislosti na velikosti, množství a typu instalovaného zařízení. Dále je třeba připočítat cenu samotných zařízení, která se systémem souvisí, a také speciálně navržený nábytek.

    Pokud se rozhodnete nastavit chytrý systém, můžete nás také kontaktovat na Daibau.cz. Na našich stránkách naleznete další rady týkající se tohoto tématu, ale také zhotovitele těchto systémů, se kterými spolupracujeme a kteří na váš požadavek odpoví vhodnou nabídkou.

    Informace o ceně si můžete prohlédnout v naší kalkulačce.

    Váš tým,

    Daibau.cz

    Odborný článek 320
    Autor: Daibau casopis

    Jak jste využili tyto informace?


    Nápady na úpravu a uspořádání domu

    Časopis se spoustou skvělých nápadů pro úpravu a rekonstrukci Vašeho domu

    Hledáte dobré řemeslníky v oblasti Chytrý dům?

    Máme 89 realizátorů v oblasti Chytrý dům:

    Bezplatná služba
    Hledáme v lokalitě
    Bez provizí
    Máme 89 realizátorů v oblasti Chytrý dům
    8.6
    0

    NES-elektro s. r. o.


    9.5
    0

    LP Elektroinstalace s.r.o.


    9.5
    0

    Pavel Rozsypal


    9.5
    0

    Inesta Alta s.r.o.


    Podmínky užívání I Politika soukromí I Informace o cookies I Impressum
    © 2023 Daibau, všechna práva vyhrazena