V oblasti
    Dobré skutky vytváří hrdiny

    Cena za demolici domu

    Tento článek si přečetlo více než 738+ uživatelů
    Cena demolice domu závisí na mnoha faktorech, jako jsou velikost domu, umístění, materiály, ze kterých je postaven a rozsah práce potřebný k jeho zbourání.
    Odborný článek 738
    cena bourani domu
    Máme 457 realizátorů v oblasti Demolice, bourací práce:

    1. Demolice rodinného domu: postup

    Demolice domu je složitý proces, který vyžaduje řadu přípravných kroků a dodržování bezpečnostních opatření. Následující postup ukazuje obecný proces demolice domu:

    1. Vypracování plánu demolice: Plán demolice zahrnuje podrobný popis postupu práce a bezpečnostní opatření, která budou při demolici použita. Tento plán by měl být zpracován odborníkem v oblasti demolice a měl by být založen na údajích o domě, jako jsou jeho velikost, materiál, stáří a umístění.
    2. Získání povolení: Před zahájením demolice je nutné získat potřebná povolení od místních úřadů a případně od jiných orgánů.
    3. Odstranění nebezpečných materiálů: Před samotnou demolici je nutné odstranit nebezpečné materiály, jako jsou azbest, PCB, rtuť a jiné látky, které mohou představovat riziko pro zdraví a životní prostředí.
    4. Demolice střechy: Střecha domu je demolována postupně, aby se minimalizovaly rizika pádu a aby se snížila možnost poškození okolních budov a objektů.
    5. Demolice stěn: Stěny jsou demolovány postupně pomocí vhodné techniky, jako jsou demolice s kladivem, demolice s použitím těžkého vybavení nebo řezání stěn pomocí řezaček.
    6. Odvoz suti: Po demolici je nutné odvézt a zpracovat suť a odpad, včetně betonu, cihel, dřeva a jiných materiálů.
    7. Likvidace odpadů: Všechny odpady musí být likvidovány v souladu s místními zákony a předpisy.
    8. Rekultivace plochy: Po demolici je nutné rekultivovat plochu, aby se minimalizovalo riziko ekologických problémů a aby se zajistila bezpečnost budoucích uživatelů této lokality.

    Je důležité mít na paměti, že proces demolice domu může být komplikovaný a nákladný, a proto je vždy důležité kontaktovat odborníka z oblasti, který vám poradí a bude vám k dispozici během celého procesu.

    2. Demolice domu - cena  

    Demolice průměrného rodinného domu se stavebními stroji a likvidací odpadu může stát mezi 100.000 a 300.000Kč. K tomu se připočítávají náklady na získání stavebního povolení, projektanta, statické výpočty a ochranu pozemku. Cena za samotný demoliční výměr je individuální. V drtivé většině případů se ceny pohybuji v rozmezí od 10.000 - 15.000 Kč.

    01.jpg
    Cena za demolici domu se liší v závislosti na velikosti domu a stavebním materiálu. Nejobtížněji se bourají železobetonové budovy
    Odborný článek 738
    Autor: Daibau casopis

    Jak jste využili tyto informace?


    Nápady na úpravu a uspořádání domu

    Časopis se spoustou skvělých nápadů pro úpravu a rekonstrukci Vašeho domu

    Hledáte dobré řemeslníky v oblasti Demolice, bourací práce?

    Máme 457 realizátorů v oblasti Demolice, bourací práce:

    Bezplatná služba
    Hledáme v lokalitě
    Bez provizí
    Máme 457 realizátorů v oblasti Demolice, bourací práce
    9.6
    0

    Zednictví Bartoš


    9.7
    0

    PAHAMONT s.r.o.


    9.8
    0

    Rastislav Herák


    9.4
    0

    DVV STAV s.r.o.


    Podmínky užívání I Politika soukromí I Informace o cookies I Impressum
    © 2023 Daibau, všechna práva vyhrazena