V oblasti
    Dobré skutky vytváří hrdiny
    Rolety jsou vynikajícím stínicím prvkem pro okna, terasové dveře nebo panoramatické stěny. Lze je snadno instalovat na stávající okna. V závislosti na typu instalace známe několik typů role
    Odborný článek 219
    rolety
    Máme 326 realizátorů v oblasti Rolety:

    1. Co jsou to rolety?

    Rolety částečně nebo úplně zatemňují místnosti a zároveň poskytují vynikající tepelnou a zvukovou izolaci. Pozitivní vlastností těchto prvků je, že jsou skvělou ochranou před různými vnějšími vlivy i nežádoucími pohledy zvědavců. V roletovém systému je často instalována ochrana proti vloupání. Může být také vybaven integrovanými sítěmi proti hmyzu.

    Rolety se obvykle vyrábějí z plastu (PVC) nebo hliníku. Hliník je sice dražší, ale je také podstatně odolnější.

    2. Venkovní rolety

    Hlavním rysem tohoto typu rolet, které se montují přímo na okno, je to, že je kryt, ve kterém jsou rolety navíjeny, zcela viditelný. Jelikož jsou tyto rolety a jejich mechanismy v jednom boxu, jsou vhodné pro instalaci na již dokončené budovy, pro které rolety nebyly původně plánovány. Instalují na okno zvenčí bez dalšího zásahu do okenního rámu. Instalace je rychlá, snadná a čistá.  

    3. Vestavěné skryté rolety

    Roletový systém se instaluje těsně nad okno, jeho montáž probíhá společně s oknem v předem připraveném otvoru. Výhodou tohoto typu rolet jsou rozhodně (podomítkové) kryty zabudované do stěny a skvělé tepelně izolační vlastnosti. Tyto systémy jsou vhodnější pro moderní, minimalistické a redukované fasády. 

    4. Šikmé rolety

    Jsou vhodné pro zastínění oken nepravidelného, asymetrického tvaru (trojúhelníková, šestiúhelníková okna apod.). Poskytují vynikající ochranu před povětrnostními vlivy a hlukem. Díky své neprůhlednosti poskytují vysokou stabilitu a vynikající tepelnou ochranu.

    5. Rolety pro střešní okna

    Jelikož sluneční paprsky dopadají na střechu přímo, musíme zvolit takový materiál, barvu a odstín, který nám zajistí optimální klima v prostoru a výbornou ochranu před světlem a teplem. Střešní rolety navíc musí být navrženy tak, aby po nich déšť nebo sníh snadno klouzal a nezachytával se.  

    01.jpg

    Pokud se rozhodnete pro rolety, můžete nás také kontaktovat na DaiBau.cz. Na našich stránkách najdete další tipy související s tímto tématem, ale také dodavatele, se kterými spolupracujeme a kteří na vaši poptávku odpoví vhodnou nabídkou.

    Informace o ceně si můžete prohlédnout v našem ceníku řemesel.

    Váš tým,
    DaiBau.cz

    Odborný článek 219
    Autor: Daibau casopis

    Jak jste využili tyto informace?


    Nápady na úpravu a uspořádání domu

    Časopis se spoustou skvělých nápadů pro úpravu a rekonstrukci Vašeho domu

    Hledáte dobré řemeslníky v oblasti Rolety?

    Máme 326 realizátorů v oblasti Rolety:

    Bezplatná služba
    Hledáme v lokalitě
    Bez provizí
    Máme 326 realizátorů v oblasti Rolety
    9.5
    0

    KOVOS


    9.3
    0

    Žaluzie KV


    10
    1

    Ivo Krechler


    9.4
    0

    Žaluzie Hajný


    Podmínky užívání I Politika soukromí I Informace o cookies I Impressum
    © 2023 Daibau, všechna práva vyhrazena