V oblasti
    Dobré skutky vytváří hrdiny
    Profesionální stěhovací služba má kvalifikovaný personál a veškeré potřebné vybavení. Pokud si ji najmete - vyhnete se problémům spojeným se stěhováním do nového domova. Díky kvalitní demontáži, přepravě a opětovné montáži nábytku ušetříte spoustu času, nervů a vlastně i peněz.
    Odborný článek 177
    stahovaci servis
    Máme 75 realizátorů v oblasti Stěhování:

    1. Stěhovací služba

    Při stěhování do nového bytu nebo domu si každý chce vzít s sebou část starého nábytku a dalšího vybavení. Stěhování nábytku a domácích spotřebičů, knih, oděvů, koberců, pokojových rostlin a dalších velkých i malých předmětů je proces, který vyžaduje velkou péči a trpělivost, protože jen chvilka nepozornosti může způsobit velké škody. Pokud nemáte vhodné vozidlo, vybavení a zkušenosti, je nejlepší svěřit stěhování profesionální stěhovací službě, která se postará o stěhování všech věcí z vašeho obytného nebo komerčního prostoru. Profesionální stěhováci to jistě udělají šikovněji, rychleji a hlavně bezpečněji než vy.

    Stěhování klavírů

    Stěhování klavíru nebo pianina je velmi náročný úkol, který vyžaduje zvláštní péči. Doporučujeme vám najmout si stěhovací službu, která k tomuto účelu používá speciální techniku a vybavení. Po stěhování bude klavír potřeba znovu naladit.

    Stěhování trezorů

    Některé položky jsou obzvláště těžké. Kromě klavíru je za jeden z velkých oříšků považováno stěhování trezorů, protože jsou tak těžké, že je sami nemůžete ani posunout, natož přenést. Pro stěhování nejtěžších předmětů (trezory, sejfy, ohnivzdorné skříně, sochy atd.) se používá (vysokozdvižný) pásový vozík.

    2. Demontáž a montáž nábytku

    Při stěhování se doporučuje nábytek rozložit, protože se tak lépe ochrání a usnadní se jeho přeprava. Proto stěhováci nábytek nejprve, pokud možno, rozeberou. Poté následuje balení, kdy jsou jednotlivé kusy chráněny polystyrenem, kartonem a ochrannou bublinkovou fólií. Poté se nábytek naloží na nákladní auto / dodávku a převeze se na nové místo. Tam se pečlivě vyloží, odstraní se ochranné obaly a nábytek se opět smontuje. Podobně jsou chráněna i větší elektronická zařízení, jako jsou pračky, sporáky a chladničky. U spotřebičů bude možná nutné zavolat servisního technika, aby je bezpečně a správně odpojil a posléze připojil.

    iStock-1193079766.jpg

    3. Přeprava nábytku

    Přeprava nábytku a vybavení se provádí dodávkou, návěsem nebo nákladním autem - v závislosti na množství a gabaritech stěhovaných předmětů. Je třeba dbát na to, aby přepravní vozidlo nebylo přetížené; například maximální nosnost průměrné dodávky je omezena na 1500 kg. Při neodborném stěhování často dochází k poškození nábytku a ztrátě koleček, šroubů a jiných drobných součástek. S profesionální stěhovací službou bude stěhování do nového bydliště rychlé a prakticky bez stresu.

    iStock-503912482.jpg

    Nábytek je přepravován nákladním automobilem

    Plánujete se přestěhovat do nového domu, ale nevíte, jak naložit s těžšími kusy nábytku, aby se nepoškodily? Nechcete stěhováním ztrácet čas a chcete, aby bylo rychlé a efektivní? Pak je pro vás nejlepším řešením najmout si spolehlivou stěhovací službu, která celé stěhování provede za vás. Stěhováci nabízejí kompletní stěhování bytů, kanceláří, těžkých předmětů, dokumentace a archívů, demontáž a montáž nábytku, odpojení a zapojení bílé techniky a spotřebičů, likvidaci odpadu na skládce atd.

    Pokud se rozhodnete pro stěhování, můžete nás také kontaktovat na DaiBau.cz. Na našich stránkách najdete další tipy související s tímto tématem, ale také stěhováky, se kterými spolupracujeme a kteří na vaši poptávku odpoví vhodnou nabídkou.

    Informace o ceně si můžete prohlédnout v našem ceníku řemesel.

    Váš tým,

    DaiBau.cz

    Odborný článek 177
    Autor: Daibau casopis

    Jak jste využili tyto informace?


    Nápady na úpravu a uspořádání domu

    Časopis se spoustou skvělých nápadů pro úpravu a rekonstrukci Vašeho domu

    Hledáte dobré řemeslníky v oblasti Stěhování?

    Máme 75 realizátorů v oblasti Stěhování:

    Bezplatná služba
    Hledáme v lokalitě
    Bez provizí
    Máme 75 realizátorů v oblasti Stěhování
    8.8
    0

    positive design s.r.o.


    9.5
    0

    MIRA expert, s.r.o.


    9.2
    0

    BOČEK & P, s.r.o.


    9.8
    0

    Rastislav Herák


    Podmínky užívání I Politika soukromí I Informace o cookies I Impressum
    © 2023 Daibau, všechna práva vyhrazena