V oblasti
    Dobré skutky vytváří hrdiny
    Přístřešek pro auto nabízí jednoduchou, bezpečnou a rychle realizovatelnou ochranu vašeho vozu před povětrnostními vlivy. Bez ohledu na to, jakou konstrukci si vyberete - dřevěnou, kovovou, betonovou apod., snadno najdete dodavatelé, kteří nabízejí kompletní návrh a výstavbu.
    Odborný článek 162
    strecha pristresku
    Máme 379 realizátorů v oblasti Dřevěné přístřešky:

    Firmy zabývající se konstrukcí přístřešků vám nabídnou odbornou pomoc při výběru správných materiálů a přípravě všech detailů. Proto je dobré již ve fázi návrhu vědět, jakou funkci má přístřešek plnit. Můžete si vybrat z různých typů střech (sedlová, plochá, zelená, pochozí...). Podle těchto přání můžete vybrat vhodné materiály a připravit detaily pro požadovaný typ střechy. Jen tak bude váš přístřešek vyroben správně a kvalitně a bude sloužit jako ochrana vašeho vozu po mnoho let.

    Nejčastější volbou zákazníků je samozřejmě střecha plochá. Podklad (nosná deska střechy) může být vyroben z různých materiálů. Nejčastěji používaným podkladem je dřevo, např. OSB desky. Jejich minimální tloušťka je 22 mm - 25mm.

    Při navrhování a provádění hydroizolačních prací je třeba vzít v úvahu, že střešní fólie se vždy pokládá kolmo na desky. Zvláštní důraz je kladen na vyrovnávací vrstvu mezi střešní fólií a podkladem. K tomuto účelu se používá polyesterová plsť o hmotnosti nejméně 300 g/m2 (tepelně upravená plsť: např. S-Felt T300). Takto připravený podklad se poté izoluje hydroizolačními páskami.

    Základní skladba přístřešku: 

    1. základová deska (OSB)

    2. vyrovnávací vrstva S-Felt T300 (tepelně zpracovaná polyesterová plsť 300 g/m2), 

    3. hydroizolace pomocí střešních hydroizolačních pásů

    Pro zajištění vysoké kvality všech střešních detailů je na trhu k dispozici široká škála systémového příslušenství pro ploché střechy. Vybírat můžete z několika barev fólií, parozábran, továrně vyráběných prvků (svislé a vodorovné spoje, ochranné sítě, držáky...) a různých chemických produktů (lepidla, čisticí prostředky, mořidla atd.).

    kovani.jpg
    Nezbytné prvky pro stavbu přístřešku

    Pokud se rozhodnete pro přístřešek nad auto, můžete nás také kontaktovat na DaiBau.cz. Na našich stránkách najdete další tipy související s tímto tématem, ale také profesionály, se kterými spolupracujeme a kteří na vaši poptávku odpoví vhodnou nabídkou.

    Informace o ceně si můžete prohlédnout v našem ceníku řemesel.

    Váš tým,

    DaiBau.cz

    Odborný článek 162
    Autor: Daibau casopis

    Jak jste využili tyto informace?


    Nápady na úpravu a uspořádání domu

    Časopis se spoustou skvělých nápadů pro úpravu a rekonstrukci Vašeho domu

    Hledáte dobré řemeslníky v oblasti Dřevěné přístřešky?

    Máme 379 realizátorů v oblasti Dřevěné přístřešky:

    Bezplatná služba
    Hledáme v lokalitě
    Bez provizí
    Máme 379 realizátorů v oblasti Dřevěné přístřešky
    9.5
    0

    Michal Gebauer


    9.6
    0

    Stolařství Novák


    9.5
    0

    Střechy Hrubý


    9.4
    0

    Pavel Suchý


    Podmínky užívání I Politika soukromí I Informace o cookies I Impressum
    © 2023 Daibau, všechna práva vyhrazena