V oblasti

    Moderní rekonstrukce přízemního domu

    Tento dům je vynikajícím příkladem australských předměstí, které lze přizpůsobit požadavkům moderního bydlení. California Dreaming Residence, která se nachází v Launcestonu, čtvrti, která v posledních letech zaznamenala obrovský developerský boom v Tasmánie, je jen jedním z mnoha domů, které přicházejí nahradit staré domy v klasickém stylu.

    Bild Architecture tak přišel s nápadem navrhnout vilu o rozloze 235 metrů čtverečních s kuchyní, koupelnou a prádelnou uprostřed budovy, obklopenou rozšířeným obývacím pokojem, který jen orientačně hraničí - nebo spíše splývá s otevřeným prostorem. Tímto způsobem je zajištěno, že se přirozené osvětlení dostává do všech částí obytného zázemí téměř po celý den.

    Modernost renovace tohoto jednopatrového domu se odráží v tom, že jej zdobí charakteristický dvojitý štít, který jakoby obepíná celou konstrukci. Skleněné posuvné dveře propojují vnitřní prostory se zahradou a vnitřní posuvné panely jsou velkou pomocí pro nájemníky při zavírání nebo otevírání obývacího pokoje. Není proto divu, že působí jako domácí, organická součást celku a zároveň dokáže rozbít jednotvárnost sousedních domů - jde o jedinečný obytný prostor s množstvím inspirativních detailů.

    01.jpg

    02.jpg
    Autor: Ambient Design Architektura, Maribor, Lublaň

    Pokud se rozhodnete zrekonstruovat svůj jednopatrový dům, můžete nás také kontaktovat na DaiBau.cz. Na našich stránkách naleznete další tipy související s tímto tématem, ale také architekty a stavební firmy, se kterými spolupracujeme a kteří na vaši poptávku odpoví vhodnou nabídkou.

    Informace o ceně si můžete prohlédnout v naší kalkulačce.

    Váš tým,

    DaiBau.cz

    03.jpg
    Rekonstrukce jednopodlažního domu
    316
    Autor: Daibau casopis

    Jak jste využili tyto informace?


    Nápady na úpravu a uspořádání domu

    Časopis se spoustou skvělých nápadů pro úpravu a rekonstrukci Vašeho domu

    Podmínky užívání I Politika soukromí I Informace o cookies I Impressum
    © 2023 Daibau, všechna práva vyhrazena