V oblasti
    Dobré skutky vytváří hrdiny

    Tepelné čerpadlo Mitsubishi - je to dobrá volba?

    Tento článek si přečetlo více než 1958+ uživatelů
    Tepelné čerpadlo je nejmodernější a nejfunkčnější způsob, kterým můžete vytápět svůj domov. Na základě vynálezů a inovací v oblasti moderních technologií lze nyní tento systém použít pro ohřev užitkové vody. Ke své práci využívá zelenou energii a výrazně tak snižuje spotřebu fosilních paliv. Vzhledem k nízkým emisím oxidu uhličitého se jedná o jeden z nejpřirozenějších způsobů vytápění, a tak nabývá na významu. Provoz tepelného čerpadla je i přes nízké venkovní teploty velmi spolehlivý a efektivní a zároveň umožňuje výrazné úspory z dlouhodobého hlediska.
    Odborný článek 1958
    2
    Máme 346 realizátorů v oblasti Tepelné čerpadlo:

    1. Výběr tepelného čerpadla Mitsubishi

    Mitsubishi Electric je jedním z předních světových výrobců chladicích a topných zařízení. Ve svých výzkumných centrech vyvíjejí technologicky vyspělé, sofistikované a odolné produkty, které zajišťují spolehlivý provoz a dlouhou životnost. Díky neuvěřitelně energeticky účinnému provozu mají zařízení Mitsubishi jen nepatrný dopad na životní prostředí.

    2. Tepelné čerpadlo Mitsubishi Electric ECODAN

    Tepelné čerpadlo Mitsubishi Electric ECODAN je jedno z nejlepších na světě. Věhlas získalo mimořádnou účinností, tichým chodem a velkou úsporou energie. Mitsubishi Electric nabídlo řadu vnitřních jednotek určených pro obytné prostory ve verzích 8 a 11,2 kW. K venkovním jednotkám byly přidány nástavce, které výrazně zlepšují uživatelský zážitek a přispívají ke komfortu a spokojenosti zákazníků.

    2.jpg
    Tepelné čerpadlo Mitsubishi ECODAN poskytuje vysoký topný výkon i při velmi nízkých venkovních teplotách

    3. Obsluha tepelného čerpadla Mitsubishi ECODAN

    Výhody tepelného čerpadla Mitsubishi ECODAN:

    • Vylepšená optimalizace konstrukce čerpadla Mitsubishi Electric a změněná poloha ventilátoru, což umožňuje tišší provoz venkovní jednotky (10 dB (A) )

    • moderní design a kompaktní venkovní jednotka

    • ještě efektivnější provoz čerpadla díky novému kompresoru, který umožňuje nejvyšší třídu energetické účinnosti A +++

    • ještě spolehlivější provoz s vylepšeným odvodněním a optimalizací funkcí ovládání a odmrazování a vylepšeným externím výměníkem tepla pro zamezení tvorby ledu

    • menší vibrace kompresoru a nižší rezonance potrubí

    • třífázové tepelné čerpadlo i při 8 kW

    4. Výhody tepelného čerpadla Mitsubishi ECODAN

    Tepelná čerpadla Mitsubishi ECODAN poskytují optimální topný výkon i při velmi nízkých venkovních teplotách. Technologie ZUBADAN aplikovaná na tento typ zařízení zajišťuje nepřetržitý ohřev i při teplotách až -28°C. Jsou vhodné pro použití v energeticky úsporných nebo nízkoenergetických domech s podlahovým vytápěním bez ohledu na zeměpisnou šířku.

    3.jpg
    Tepelné čerpadlo Mitsubishi ECODAN - venkovní jednotka

    5. Nový model - tepelné čerpadlo Mitsubishi Ecodan PUD

    Toto zařízení se může pochlubit invertorovým provozem, který umožňuje velké úspory ve spotřebě elektrické energie. Dělený systém s venkovní a vnitřní jednotkou zajišťuje, že výkon zařízení se může pohybovat mezi 8 kW a 12 kW. Je vybaven nejnovějším, nejúčinnějším a ekologickým plynem R-32, který minimalizuje emise CO2 a škodlivé vlivy na životní prostředí.

    Energetická účinnost tepelného čerpadla Mitsubishi ECODAN PUD ho řadí do nejvyšší třídy A +++ při teplotě topné vody 35°C. Všechny výrobky tohoto typu přitom dosahují teploty topné vody až 60°C. Stejně efektivně fungují i ​​při venkovních teplotách až do -25°C.

    6. Snadné ovládání

    Manipulace s tepelným čerpadlem je pro uživatele snadná a jednoduchá. Pomocí aplikace MELCloud lze zařízení i systém ovládat i na dálku, pomocí chytrého telefonu, tabletu nebo osobního počítače.

    7. Tepelné čerpadlo Mitsubishi Ecodan PUD - dotace

    Nové modely tepelných čerpadel Mitsubishi Electric jsou v souladu s požadavky všech fondů pro získání dotací. Nabídka výhod a dotací se neustále mění, takže pokud uvažujete o koupi a instalaci tepelného čerpadla, nebude pro vás těžké se poptat a ověřit, zda a jaké finanční prostředky jsou aktuálně k dispozici. Prověřte tak co momentálně nabízí projekty Nová zelená úsporám a Kotlíková dotace.

    4m.jpg
    Ecodan Multi je unikátní řešení, které pokrývá veškeré energetické požadavky budovy: vytápění, ohřev užitkové vody a chlazení vnitřními klimatizačními jednotkami (zleva doprava: venkovní jednotka PUMY-P112 / 125/140 V (Y) KM3; vnitřní jednotky , PAC-MK32 / 52BC, podlahové vytápění, vnitřní nádrž na vodu)

    8. Tepelné čerpadlo Mitsubishi - záruka

    Na tepelné čerpadlo Mitsubishi Electric můžete získat prodlouženou pětiletou záruku, pokud splníte požadavky ročního servisu. Kromě preventivních služeb zajišťují autorizovaní dodavatelé prodlouženou životnost a efektivní provoz tepelného čerpadla.

     

    Odborný článek 1958
    Autor: Daibau casopis

    Jak jste využili tyto informace?


    Nápady na úpravu a uspořádání domu

    Časopis se spoustou skvělých nápadů pro úpravu a rekonstrukci Vašeho domu

    Hledáte dobré řemeslníky v oblasti Tepelné čerpadlo?

    Máme 346 realizátorů v oblasti Tepelné čerpadlo:

    Bezplatná služba
    Hledáme v lokalitě
    Bez provizí
    Máme 346 realizátorů v oblasti Tepelné čerpadlo
    8.8
    0

    Voda - Topení - Praha s.r.o.


    9.7
    0

    TOREMA, spol. s r.o.


    9.4
    0

    5P Technologies


    9.1
    0

    TEPELNÁ ČERPADLA ČECHY s.r.o.


    Podmínky užívání I Politika soukromí I Informace o cookies I Impressum
    © 2023 Daibau, všechna práva vyhrazena