V oblasti
    Dobré skutky vytváří hrdiny

    Malé triky interiérových designérů: Jak za pár kaček zkrášlit váš domov?

    Tento článek si přečetlo více než 674+ uživatelů
    Máte také rádi jarní interiérové osvěžení? Zdá se, že neexistuje lepší způsob, jak si zajistit nový začátek, než uspořádat svůj domov s láskou a stylem. Než se pustíte do vytváření náladových koláží a začnete hledat inspirativní fotografie v časopisech a na internetu, je důležité zaměřit se na svůj rozpočet. Zde je několik tipů a triků, které používají špičkoví interiéroví designéři pro kvalitní a cenově dostupné osvěžení prostoru.
    Odborný článek 674
    2
    Máme 226 realizátorů v oblasti Interiérový design:

    Sušené květiny a staré fotografie

    Kytice čerstvých květin dokáže okamžitě oživit prostor, ale bohužel rychle bledne a vadne. Abyste se vyhnuli nákladům na nákup čerstvých řezaných květin každý týden, můžete ušetřit tím, že se rozhodnete pro aranžmá z květin sušených. Efektní a atraktivní strategií pro zdobení stěn a polic u vás doma jsou také staré, přesněji řečeno černobílé fotografie v krásných a neobvyklých rámech. Zkombinujte fotografie s moderními kousky pro vyvážený eklektický efekt.

    2.jpg
     Aranžmá ze sušených květin
    3.jpg
    Dřevěné rámy a příslušenství; Zara Home

    Nábytek vyrobený z nelakovaných přírodních materiálů a různých textur

    Kombinace kusů nábytku v neutrálních odstínech a různých texturách je trikem, který dělá pokoje zajímavými a rozmanitými a zároveň dosahuje efektu jedinečného, ​​upraveného prostoru. Nábytek a doplňky navíc nemusí být úplně nové. Jedinečný charakter a osobní punc dodávají předměty nalezené v bazaru a recyklované kusy nábytku, osobní věci nebo například starožitné textilie umístěné u nohou postele nebo na opěradle židle.

    4.jpg
    Odkládací stolek; Roost
    5.jpg
    Vintage/etno textilie; Etsy

    Online nakupování je skvělá příležitost

    Máte rádi nákup za příznivé ceny? Kdo by neměl. Internet je v tomto smyslu nepřekonatelný. Etsy, Instagram, aukční weby a mnoho dalších internetových obchodů nabízí široký sortiment nového i starožitného nábytku z různých období za velmi přijatelné ceny. Používejte hashtagy!

    6.jpg
    Stolní lampa; All modern
    7.jpg

    Židle Mosquito; Rex Kralj

    Přidejte více vrstev

    Pokud chcete dosáhnout efektu profesionálního designu interiéru a vyšší estetické úrovně, bude to vyžadovat trochu více úsilí v podobě přidání textur a materiálů. Nelze zůstat jen u základních barev a kousků - pocit luxusu vyžaduje vícevrstvý dekor. Zahrňte do prostředí akcenty v podobě dekoračních polštářů, textilních potahů/čalounění a různých dekoračních předmětů, zrcadel, lamp, podnosů, váz... Jen tak dosáhnete toho, že domov bude vypadat luxusně, aniž byste utratili příliš mnoho peněz.

    8.jpg
     Pocit luxusu vyžaduje mnohovrstevnatost; Zara Home

    Venku / uvnitř

    Komfort a relaxace v prostoru jsou výsledkem promyšlené dekorace. Chcete-li uklidňující, luxusní atmosféru, propojte interiér s exteriérem. Vpustit do prostoru čerstvý vzduch a přírodu vás nebude stát absolutně nic. Velká okna a další otvory s výhledem do nejbližšího okolí samozřejmě hodně pomáhají, i když i náznak, vnášením barev a rostlin z okolí, je neméně žádoucím řešením. Dalším tipem je okořenit interiér materiály, nábytkem a doplňky vyrobenými pro exteriér a naopak.

    9.jpg
    Houpačka; Serena&Lilly

    Dřevo je odolné a krásné

    Výběr odolných materiálů je dalším klíčem k úspěchu. Jak se dalo očekávat, povrchy a zařízení ve vaší domácnosti se časem opotřebovávají. Nábytek z masivu je odolný a vydrží velmi dlouho. Samozřejmě vzhledem ke kvalitě a oblíbenosti budou dražší, ale tyto skryté poklady se občas dají najít v obchodech s nábytkem z druhé ruky a v internetových aukcích.

    10.jpg
    Dřevěné stoličky; Etsy

    Vyberte si multifunkční kousky

    Nekupujte levné produkty jen proto, že jsou levné. Zkuste sehnat ty, které můžete použít pro různé účely. Produkty, se kterými si můžete hrát a vytvářet nebo skládat nové položky a plány, jsou správnou cestou. Naskládejte například více malých svíček do větší, nápadnější dekorace na stůl nebo si kupte vonnou svíčku v pěkně tvarované dóze, kterou můžete použít jako ozdobnou odkládací krabičku, když svíčka dohoří.

    11.jpg
    Vonná svíčka; Domov H&M

    Buďte tím, čím jste

    Nezapomeňte dát prostoru osobní nádech! Kopírováním nápadů interiérových designérů a stylistů si službu neuděláte - prostor sice vypadá jako z časopisu, ale bez osobního doteku to nebude váš domov, spíše levná kopie. Jedině osobitostí dáte každé místnosti jedinečný význam a ozvláštníte ji. Hrajete-li např. na kytaru, můžete jí dát na podstavec a ponechat v koutu pokoje. Nikomu to nebude připadat nevkusné ani nesmyslné. Výrazná vůně je další snadný způsob, jak vyjádřit své jedinečné já a dodat prostoru trochu luxusu.

    12.jpg
    Vůně pro obytný prostor; Byredo - IKEA

    Final touch

    Prostor se nikdy nebude zdát úplný bez výzdoby a uměleckých děl, která mu dodávají jedinečnost a osobní ráz. Naštěstí jsou dnes nejrůznější umělecká díla dostupná i „obyčejným“ lidem prostřednictvím online dražeb a aukcí.

    13.jpg
    Joan Miro_La metamorphose, litografie; Catawiki

     

     

    Odborný článek 674
    Autor: Daibau casopis

    Jak jste využili tyto informace?


    Nápady na úpravu a uspořádání domu

    Časopis se spoustou skvělých nápadů pro úpravu a rekonstrukci Vašeho domu

    Hledáte dobré řemeslníky v oblasti Interiérový design?

    Máme 226 realizátorů v oblasti Interiérový design:

    Bezplatná služba
    Hledáme v lokalitě
    Bez provizí
    Máme 226 realizátorů v oblasti Interiérový design
    9.6
    0

    LILA-architektonický ateliér, s.r.o.


    9.5
    0

    Bra3D


    9.2
    0

    3DA


    9.4
    0

    PK interier s.r.o.


    Podmínky užívání I Politika soukromí I Informace o cookies I Impressum
    © 2023 Daibau, všechna práva vyhrazena