V oblasti
    Dobré skutky vytváří hrdiny
    Kvalita dobrého spánku závisí nejen na matraci, ale také na rámu postele. Vrzající rám vám nedá pokoj a v noci vás bude budit. A všichni dobře víme, že bezesné noci vaší případnou únavu, nervozitu a dekoncentraci jen umocňují a prohlubují. Jelikož si toto nikdo nepřeje, mrkli jsme se na to, co můžete udělat pro váš klidnější spánek. Kovový rám postele je jednou z možností, která by vás možná nenapadla.
    Odborný článek 357
    Kovova postel
    Máme 569 realizátorů v oblasti Ložnice:

    Proč zvolit kovový rám postele?

    Pozitivní vlastností kovové postele je jistě její odolnost a dlouhá životnost. Poměrně snadno se přemisťují po ložnici. Je ideální pro ty, kteří často přestavují svůj prostoru, resp. přemisťují nábytek nebo jiné vybavení z jednoho konce bytu na druhý. Zdá se, že jedinou negativní vlastností, kterou lze kovovému lůžku přičíst, je to, že jako každý materiál tohoto typu začne rychle vrzat ve spojích, pokud není pravidelně mazáno nebo nejsou umístěny gumové podložky.

    Kovové postele mohou sloužit několika generacím
    Kovové postele mohou sloužit několika generacím

    Kovová postel také vyžaduje jistou údržbu

    Bohužel je často opomíjen fakt, že kovové rámy postelí je nutné chránit před rzí. Železo se samozřejmě vždy ukázalo jako velmi odolný a trvanlivý materiál, ovšem pouze za předpokladu správné údržby. Tento typ postele pod větší hmotností propadne mnohem později než například klasická dřevěná postel. Kovový rám postele je prvkem nábytku, který se může dědit z generace na generaci. Moderní rámy jsou velmi dostupné a vyrábí je mnoho společností. Rámy postelí jsou různé velikosti a nejčastěji takříkajíc standardní jsou u nás 70-90 x 190-220 cm a jejich ceny se pohybují mezi 5000 a 10000Kč. Samozřejmě, pokud chcete rám nestandardních rozměrů a objednat si jej u specializovaného výrobce nebo dílny, bude vás to stát více podle toho, jaké provedení a prvky zvolíte. Musíte však počítat, že si budete muset nechat vyrobit i nestandardní matraci.

    Styly a barvy kovových postelí

    Barevná paleta kovových rámů postelí je opravdu rozmanitá. Jsou dostupné téměř ve všech barvách. Nejčastěji se rozhodně objevují v černé a bílé, které jsou považovány za klasické. Lze je snadno doma přetřít a přizpůsobit jednotlivým prostorům. Skvěle zapadají do moderního minimalistického stylu a jsou dobrým řešením i do ložnic, kde je nedostatek místa. Kovové rámy postele jsou zhruba o 1 cm menší než klasické dřevěné.

    Dobrou stránkou kovových postelí je odolnost a snadná údržba
    Dobrou stránkou kovových postelí je odolnost a snadná údržba

    Pokud se rozhodnete pro kovový rám postele, můžete nás také kontaktovat na DaiBau.cz. Na našich stránkách najdete další tipy související s tímto tématem, ale také poskytovatele a výrobce nábytku, se kterými spolupracujeme a kteří na vaši poptávku odpoví vhodnou nabídkou.

    Informace o ceně si můžete prohlédnout v naší kalkulačce.

    Váš tým,

    DaiBau.cz

    Odborný článek 357
    Autor: Daibau casopis

    Jak jste využili tyto informace?


    Nápady na úpravu a uspořádání domu

    Časopis se spoustou skvělých nápadů pro úpravu a rekonstrukci Vašeho domu

    Hledáte dobré řemeslníky v oblasti Ložnice?

    Máme 569 realizátorů v oblasti Ložnice:

    Bezplatná služba
    Hledáme v lokalitě
    Bez provizí
    Máme 569 realizátorů v oblasti Ložnice
    9.5
    0

    KAC Design s.r.o.


    9.3
    0

    Janovo truhlářství - Jan Stříteský


    9.5
    0

    Truhlářství DyNe


    9.7
    0

    Stolařství Rája


    Podmínky užívání I Politika soukromí I Informace o cookies I Impressum
    © 2023 Daibau, všechna práva vyhrazena