V oblasti
    Dobré skutky vytváří hrdiny
    Dětský svět je plný vzrušujících událostí, neustálých změn a pohybu. Právě těmito slovy bychom mohli popsat moderní trendy ve zařizování dětských pokojů. Takové pokoje by měly především vycházet z potřeb dětí a být jim zcela přizpůsobené, a proto pečlivě naplánované a zařízené. Při zařizování pokojíčků je důležité, aby prostor, vybavení a nábytek tvořily harmonický celek, ve kterém se budou ti nejmenší cítit vždy skvěle a bezpečně.
    Odborný článek 146
    Detsky pokoj
    Máme 518 realizátorů v oblasti Dětský pokoj:

    1. Pastelové barvy

    Černobílé kombinace dětských pokojů, které převládaly ještě před pár lety, nyní vystřídal trend pastelových barev. V posledních letech jsou to pestré vzory něžných tónů. „Nejpochmurnější“ barvou mezi nimi je šedá, ale nikdy nedominuje. Dekorativní detaily v dětských pokojích se stávají prvky každodenního života: květiny, mraky, grafika... Kreslení hrdinové, kteří představují nadčasový trend v životě dětí, se pomalu, ale jistě, vzdalují od jejich zdí. Dalo by se říci, že takto zůstávají dětské pokoje aktuální po dlouhou dobu a nemusí se v nich pak neustále měnit dekorace, doplňky a podobné detaily.

    Detsky-pokoj.jpg

    2. Přírodní materiály

    Nábytkové materiály zaznamenávají návrat k přírodě. Dřevo je opět velmi aktuální. Totéž se dá říci o přírodních látkách, jejichž výběr jakoby každým dnem roste (koberce, úložné koše atd.). Je zajímavé, jak se svět na jednu stranu modernizuje a technologicky rozvíjí, a na druhé straně se vrací k počátkům. Důležitým faktorem při výběru materiálu na nábytek do dětského pokoje je jeho odolnost a také údržba.

    3. Modulární systémy

    U dětského nábytku se do popředí dostávají modulární systémy, které poskytují možnost individualizace a různých kombinací. Na první místo kladou potřeby dětí. Klasický nábytek sází na přírodní materiály a jednoduché rovné linie.

    4. Ochrana

    Velmi důležitou pomůckou v dětských pokojíčcích jsou různé ochranné prvky. Děti jsou neustále v pohybu a často si neuvědomují nebezpečí, která na ně při hře číhají. Z tohoto důvodu stále častěji nacházíme v nabídkách renomovaných výrobců nejrůznější chrániče rohů všeho druhu, nábytek bez ostrých hran, nárazníky na dveře a okna, zábradlí… zásuvky s krytem, ale i bezpečnostní systémy pro upevnění kusů nábytku tak, aby se nemohly převrhnout.

    Pokud se rozhodnete předělat dětský pokoj, můžete nás také kontaktovat na DaiBau.cz. Na našich stránkách naleznete další tipy související s tímto tématem, ale také designéry a nábytkáře, se kterými spolupracujeme a kteří na vaši poptávku odpoví vhodnou nabídkou.

    Informace o ceně si můžete prohlédnout v naší kalkulačce.

    Váš tým,

    DaiBau.cz

    Odborný článek 146
    Autor: Daibau casopis

    Jak jste využili tyto informace?


    Nápady na úpravu a uspořádání domu

    Časopis se spoustou skvělých nápadů pro úpravu a rekonstrukci Vašeho domu

    Hledáte dobré řemeslníky v oblasti Dětský pokoj?

    Máme 518 realizátorů v oblasti Dětský pokoj:

    Bezplatná služba
    Hledáme v lokalitě
    Bez provizí
    Máme 518 realizátorů v oblasti Dětský pokoj
    9.8
    0

    AC Interier, s.r.o.


    9.4
    0

    Čarek interiér


    9.6
    0

    Martin Revák


    9.3
    0

    Komárek kuchyně s.r.o.


    Podmínky užívání I Politika soukromí I Informace o cookies I Impressum
    © 2023 Daibau, všechna práva vyhrazena