V oblasti
    Dobré skutky vytváří hrdiny
    Plánování a vybavení interiéru (obytných prostor) je nesmírně důležité. Z dlouhodobého hlediska vám dobrý plán umožní uspořádat a maximálně efektivně a účelně využít prostor podle vašich přání, potřeb a možností. Na druhou stranu dobře navržený interiér zvyšuje funkčnost a energetickou účinnost, takže se váš příbytek stane místem, které poskytuje zdravé, bezpečné, levné a příjemné bydlení.
    Odborný článek 227
    paleta barev
    Máme 226 realizátorů v oblasti Interiérový design:

    Proč je dobré svěřit plánování a návrh interiéru obytného prostoru odborníkovi?

    Interiéroví designéři a architekti se denně podílejí na navrhování obytných prostor. Je to jejich práce a hlavní zdroj příjmů. Mají znalosti a zkušenosti nejen v oblasti designu, ale také v technických a technologických procesech a znají nejnovější směrnice pro navrhování. Při projektování obytných nebo komerčních prostor jsou schopni upozornit investora na mnohé problémy při realizaci projektu. Vědí, jak předvídat možné potíže a nepříjemnosti a včas jim předcházet.

    technicky-macrtek.jpg
    Technické výkresy vyžadují odborné znalosti a zkušenosti

    Komu svěřit návrh interiéru?

    Určitě je nutné navázat důvěru, dobrý vztah a snadnou komunikaci s osobou, které svěříme plánování vybavení našeho domova. Dobrý interiérový designér se svým zákazníkem hodně hovoří a aplikuje vše, co se dá, na projekt. V praxi se téměř nikdy nestane, že by profesionál nakreslil plán naslepo a přinesl vám ho jako hotový produkt, takže vám nezbude než s návrhem souhlasit.

    Dohoda mezi klientem a projektantem je základem kvality a spokojenosti obou stran
    Dohoda mezi klientem a projektantem je základem kvality a spokojenosti obou stran

    Mohu si náčrt designu udělat sám?

    Na internetu již nějakou dobu existuje velké množství bezplatných programů pro kreslení 2D a 3D plánů. Tyto programy vám umožní získat lepší přehled, podívat se, jak to, co jste si představovali, může vypadat ve skutečnosti. Programy samozřejmě nemají takové znalosti a zkušenosti jako interiérový designér, o představivosti a kreativitě nemluvě. Programy nás neupozorňují na minimální odchylky a zapomínají na funkční vlastnosti. Vzhledem k tomu, že průměrný člověk plánuje životní prostředí jednou nebo dvakrát za život, je rozhodně lepší svěřit vypracování takového projektu profesionálovi.

    3D vizualizace se pomalu stává minulostí a nahrazuje ji virtuální realita
    3D vizualizace se pomalu stává minulostí a nahrazuje ji virtuální realita

    Interiérový design - cena

    Přemýšlíte o vylepšení interiéru svého domu nebo bytu, ale lámete si hlavu s tím kolik to asi stojí? Cena návrhu interiéru závisí na velikosti prostoru, rozsahu požadovaných prací, počtu vizualizací a různých návrhů a náčrtků. Nábytek navržený na míru může značně zvýšit náklady, ale prostory budou plně využity a esteticky sladěny. Za základní návrh interiéru zaplatíte 4 - 5000Kč. Za kvalitní a rozpracovaný projekt interiéru s dobrými návrhy, 3D vizualizací a poradenstvím zaplatíte nejméně 10.000Kč. Bez ohledu na cenu je vhodné obrátit se na interiérového designéra, zejména pokud chceme provést kvalitní rekonstrukci interiéru, ve kterém se budeme cítit dobře. Nevybírejte nejnižší cenovou nabídku. Pro lepší představu si objednejte i 3D vizualizaci. Nechte si od architekta, který vypracoval plán vašeho domu, pomoci také s návrhem interiéru.

    paleta-barev.jpg
    Součástí plánu je i výběr a sladění barev

    Pokud se rozhodnete najmout odborníka na interiérový design, můžete nás také kontaktovat na DaiBau.cz. Na našich stránkách naleznete další tipy související s tímto tématem, ale také interiérové designéry a architekty, se kterými spolupracujeme a kteří na váš požadavek odpoví vhodnou nabídkou.

    Informace o ceně si můžete prohlédnout v naší kalkulačce.

    Váš tým,

    DaiBau.cz

    Odborný článek 227
    Autor: Daibau casopis

    Jak jste využili tyto informace?


    Nápady na úpravu a uspořádání domu

    Časopis se spoustou skvělých nápadů pro úpravu a rekonstrukci Vašeho domu

    Hledáte dobré řemeslníky v oblasti Interiérový design?

    Máme 226 realizátorů v oblasti Interiérový design:

    Bezplatná služba
    Hledáme v lokalitě
    Bez provizí
    Máme 226 realizátorů v oblasti Interiérový design
    9.2
    0

    Robert Janovský


    9.6
    0

    TRIO interiér s.r.o.


    9.7
    0

    PŠ Interiér


    9.5
    0

    DANĚK DESIGN, s.r.o.


    Podmínky užívání I Politika soukromí I Informace o cookies I Impressum
    © 2023 Daibau, všechna práva vyhrazena