V oblasti
    Dobré skutky vytváří hrdiny
    Rychlá renovace koupelny systémem „na klíč“ umožňuje koupelnu vizuálně osvěžit a zároveň prodloužit její životnost. Zahrnuje určitý rozsah menších stavebních prací, jako je rozbíjení keramiky, instalaci nových zařízení a pokládku obkladů. Přemýšleli jsme o tomto tématu a sepsali o něm pár řádek.
    Odborný článek 423
    rekonstrukce koupelny
    Máme 1011 realizátorů v oblasti Rekonstrukce koupelny:

    1. Kde začít?

    Přestože jsou koupelny většinou menší místnosti, jejich renovace není vůbec malé sousto. Rekonstrukci koupelny nikdy nepodceňujte ani časově, ani finančně. Cena může záviset na mnoha faktorech, zejména na stavu vaší koupelny a na vašich přáních do budoucna. Dobrý dodavatel vám samozřejmě může přinést nějaké ty úspory, pokud se postará o všechny fáze projektu. Zda koupelna potřebuje rekonstrukci nebo ne, poznáte snadno podle stavu obkladů, případné vlhkosti, výskytu plísně a kvality vody. Pokud si myslíte, že je čas na změnu, nejprve udělejte analýzu stávajícího stavu. Poté sestavte seznam prvků, které si přejete mít v nové koupelně (od umyvadla až po osvětlení) a s tímto se obraťte na řemeslníka nebo stavební firmu.

    2. Rychlá renovace

    Když budete mít nabídku na stole, měli byste se dohodnout i na termínu zahájení prací. Mějte na paměti, že dobří řemeslníci jsou velmi vytížení, takže nečekejte, že si na vás udělají čas za méně jak měsíc - dva. Urgentní práce je vždy dražší. Adaptace průměrné koupelny trvá zhruba dva týdny, větší a náročnější práce mohou trvat i déle. Vše, co dodavatel potřebuje, je volný přístup a místo pro dočasnou likvidaci odpadového materiálu.

    Koupelna před a po rekonstrukci je k nepoznání
    Koupelna před a po rekonstrukci je k nepoznání

    Nejprve se musí demontovat staré koupelnové prvky a toalety. Jsou-li dobře zachovány, lze je vyčistit a vrátit na své místo. Jinak se odváží na skládku. Následuje rozbití keramických obkladů, odstranění starého potrubí a vyrovnání všech povrchů. Důležitou součástí práce je instalace nového vodovodního a kanalizačního potrubí, protože nejnovější typy materiálů pro takové práce jsou mnohem lepší a vhodnější než jakákoliv stará řešení. Na závěr se lepí a spárují nové obklady. Vracet staré v tomto případě nedoporučujeme. Následuje montáž toalet, umyvadel, vany, sprchových koutů apod. Pochopitelně práce se zakončí důkladným úklidem.

    Rekonstrukcí koupelnu nejen osvěžíte, ale vdechnete jí nový život.

    Odborný článek 423
    Autor: Daibau casopis

    Jak jste využili tyto informace?


    Nápady na úpravu a uspořádání domu

    Časopis se spoustou skvělých nápadů pro úpravu a rekonstrukci Vašeho domu

    Hledáte dobré řemeslníky v oblasti Rekonstrukce koupelny?

    Máme 1011 realizátorů v oblasti Rekonstrukce koupelny:

    Bezplatná služba
    Hledáme v lokalitě
    Bez provizí
    Máme 1011 realizátorů v oblasti Rekonstrukce koupelny
    9.5
    0

    STAKK s.r.o.


    9.2
    0

    Tomáš Viktorini


    9.5
    0

    AROPEA,s.r.o.


    9.5
    0

    JP INTERIÉR


    Podmínky užívání I Politika soukromí I Informace o cookies I Impressum
    © 2023 Daibau, všechna práva vyhrazena