V oblasti
    Dobré skutky vytváří hrdiny
    Sekční garážová vrata jsou se zvednou ze vzpřímené polohy do vodorovné, a to zpravidla pomocí elektromotoru. Tento typ garážových vrat se nedostává pod strop garáže klasickým rolováním, ale postupným "lámáním" jednotlivých lamel, takže je ideálním řešením pro snad všechny typy garáží. Při výběru garážových vrat věnujte zvláštní pozornost jejich izolaci, bezpečnosti a praktičnosti.
    Odborný článek 431
    120989481 l
    Máme 167 realizátorů v oblasti Sekční garážová vrata:

    1. Proč si vybrat sekční garážová vrata?

    Tyto dveře se vyznačují dobrou tepelnou a zvukovou izolací a navíc jsou odolné vůči větru i vodě. Kolem zárubně je umístěna gumička, která slouží jako těsnění, takže v zimě nevniká studený a v létě teplý vzduch.

    Tvar otvoru pro sekční vrata není důležitý, lze je totiž přizpůsobit jakémukoli tvaru garáže i materiálu, ze kterého je postavena. Pro jejich instalaci není potřeba žádný rám; klika se montuje přímo po stranách otvoru garáže. Sekční vrata jsou proto ideální pro úzké garáže, protože při montáži nejsou potřeba žádné dodatečné stavební práce.

    sekcni-garazova-vrata.jpg
    Sekční garážová vrata

    Tím, že sekční garážová vrata zajíždějí zcela pod střechu, kde stojí ve vodorovné poloze tedy přilepená ke stropu, umožňují maximální využití prostoru i zastavení auta přímo před garáží.

    2. Otevírání a zavírání sekčních garážových vrat

    Sekční garážová vrata se velmi snadno otevírají a zavírají, buď za pomocí elektromotoru nebo ručně. V případě výpadku proudu se dveře zavřou samy. Pokud narazí na překážku, která brání zvedání nebo spouštění, vrata se automaticky vrátí do výchozí polohy. Není tak třeba se obávat zranění nebo poškození auta. Garážová vrata můžete ovládat dálkovým ovladačem. Z garáže se ovládají též spínačem.

    3. Materiály, konstrukce a způsoby montáže sekčních garážových vrat

    Do sekčních garážových vrat lze instalovat běžné dveře pro chodce, kterými můžete projít bez otevření celé garáže. Na přání zákazníka lze do těchto dveří umístit i světlíky pro prosvětlení vnitřku.

    Výběr materiálů a barev lamel na dveřích je obrovský. Při výběru dbejte na to, aby ladily s domem a garáží, aby tedy vše tvořilo jeden stylový celek.

    4. Cena sekčních garážových vrat

    Cena za nákup a montáž automatických vrat o rozměru 240x200 / 215 cm nebo 250x200 / 215 cm, pokud jsou lamely široké 4 cm, s elektromotorem a dvěma dálkovými ovladači je cca 160.000Kč. Vrata o rozměrech 300x210 / 215 cm stojí asi 175.000Kč a vrata 400x210 / 215 cm až 200.000Kč.

    Pokud se rozhodnete pro montáž sekčních garážových vrat, můžete nás také kontaktovat na Daibau.cz. Na našich stránkách najdete další tipy související s tímto tématem, ale také dodavatele, se kterými spolupracujeme a kteří na vaši poptávku odpoví vhodnou nabídkou.

    Informace o ceně si můžete prohlédnout v naší kalkulačce.

    Váš tým,

    Daibau.cz

    Odborný článek 431
    Autor: Daibau casopis

    Jak jste využili tyto informace?


    Nápady na úpravu a uspořádání domu

    Časopis se spoustou skvělých nápadů pro úpravu a rekonstrukci Vašeho domu

    Hledáte dobré řemeslníky v oblasti Sekční garážová vrata?

    Máme 167 realizátorů v oblasti Sekční garážová vrata:

    Bezplatná služba
    Hledáme v lokalitě
    Bez provizí
    Máme 167 realizátorů v oblasti Sekční garážová vrata
    9.7
    0

    HRÁDEK s.r.o.


    9.3
    0

    Zdeněk Rožnovský


    9.5
    0

    Pavel Rozsypal


    9.9
    0

    STAR okna, s.r.o.


    Podmínky užívání I Politika soukromí I Informace o cookies I Impressum
    © 2023 Daibau, všechna práva vyhrazena