V oblasti
    Dobré skutky vytváří hrdiny
    Uklízení domu je pro někoho zábava, pro jiného je to však náročná práce a ztráta času. Zážitek z tohoto typu práce je zcela individuální záležitostí. Stejně jako další životní návyky a postoje, má u vztah k uklízení své kořeny v rodině a dětství a v tom, jak nás vychovávali rodiče. Tak či onak, faktem je, že vzhledem k dnešnímu životnímu tempu má málokdo čas na to uklízet si sám, a proto přemýšlí o najmutí specializované firmy.
    Odborný článek 479
    angazovani uklidove sluzby
    Máme 157 realizátorů v oblasti Úklidové firmy:

    Úklid bytu a domu

    Každý se po náročném dni v práci raději vrací do čistého a uklizeného domova. Bohužel jen málokdo má možnost kvůli práci udržovat čistotu pravidelně. Nová doba a nové trendy přinesly do našich domovů úklidové a údržbářské agentury.

    Vřele doporučujeme najmout si úklidovou službu
    Vřele doporučujeme najmout si úklidovou službu

    Důvěra a způsobená škoda

    Výběr úklidové agentury není vůbec jednoduchá záležitost, jelikož se rozhodujeme pustit k nám domů úplně cizí lidi. Nejde jen o to, že budou mít přístup k cennostem, popř. informacím, ale také k velmi osobním a intimním věcem. Dilema, se kterým se bezesporu setkáte, je, zda důvěřovat osobě, která vám bude uklízet a z logiky věci přijde do kontaktu s vašimi soukromými věcmi. Z tohoto důvodu doporučujeme sepsat smlouvu, která přesně definuje, co má uklízečka dělat, čeho se nesmí dotknout, co se stane v případě poškození nebo zničení zvláště cenných věcí, uměleckých děl a apod. Vše toto by mělo být uvedeno a definováno při uzavírání smlouvy před zahájením spolupráce. Navíc doporučujeme všechny cennosti jako jsou šperky a zlato schovat do trezoru nebo mimo domov. Většina pracovnic úklidových firem jsou poctivé, ale opatrnosti není nikdy nazbyt.

    Výběr čisticích prostředků

    Čisticí prostředky mohou být citlivým tématem. Někteří lidé používají pouze bio a eko-friendly prostředky a považují je za nejlepší kompromis mezi kvalitou a ochranou životního prostředí. Jsou tací, kteří se drží toho, že stačí jedlá soda, ocet a citron. V každém případě je potřeba se domluvit s paní, která u vás bude uklízet, co a jakým způsobem bude používat. Také je třeba dohodnout, zda si bude nosit vlastní prostředky, nebo bude používat vaše.

    Agentury zajišťují kompletní úklid a údržbu
    Agentury zajišťují kompletní úklid a údržbu

    Na co se nesmí sahat?

    Ve smlouvě musíte přesně a přesně uvést, k čemu umožňujete přístup a co od dané osoby očekáváte. Jsou to jen venkovní povrchy, podlahy, police? Vnitřek skříní a šaten? Je to generální čištění nebo pravidelná údržba?

    Ceny

    Cena čištění a údržby se odvíjí od města, lokality a typu čištění (ruční nebo strojní). Hodina jednorázového generálního úklidu stojí 280Kč /h. Pravidelný úklid bytových domů a kanceláří stojí 250Kč /Kč. Za hospodyňské služby jako je žehlení, vaření, hlídání dětí apod. zaplatíte kolem 270Kč /h.

    Odborný článek 479
    Autor: Daibau casopis

    Jak jste využili tyto informace?


    Nápady na úpravu a uspořádání domu

    Časopis se spoustou skvělých nápadů pro úpravu a rekonstrukci Vašeho domu

    Hledáte dobré řemeslníky v oblasti Úklidové firmy?

    Máme 157 realizátorů v oblasti Úklidové firmy:

    Bezplatná služba
    Hledáme v lokalitě
    Bez provizí
    Máme 157 realizátorů v oblasti Úklidové firmy
    9.2
    0

    1.M.stavební společnost s.r.o.


    8.8
    0

    positive design s.r.o.


    9.4
    0

    Pavel Novák


    9.5
    0

    Martin Franěk


    Podmínky užívání I Politika soukromí I Informace o cookies I Impressum
    © 2023 Daibau, všechna práva vyhrazena