V oblasti
    Dobré skutky vytváří hrdiny

    Moderní obývací pokoj minimalistického designu

    Nápadů na vybavení obývacího pokoje je nespočet. Dá se však konstatovat, že aktuálním hitem je minimalismus, na základě čehož se výběr poněkud zúží. Moderní obývací pokoj je především jednoduchý a otevřený prostor zalitý spoustou světla.
    Odborný článek 177
    moderni obyvaci pokoj
    Máme 507 realizátorů v oblasti Obývací pokoj:

    Minimalismus v obývacím pokoji

    Čisté linie a pečlivě vybraný nábytek udělá z obyčejné místnosti malé umělecké dílo. Při zařizování byste se vždy měli řídit základním pravidlem - pocitem pohodlí a útulnosti. Minimalistického vzhledu lze dosáhnout s několika málo kusy nábytku a výběrem jen několika materiálů příjemných na dotek a líbivých na oko. Obývací pokoj je místnost určená k setkávání a společenskému životu celé rodiny a spousty přátel. Pohodlná pohovka je proto to první, čemu byste měli věnovat pozornost.

    Osvětlení obývacího pokoje

    Vztah přirozeného a umělého osvětlení je pro každou místnost velmi důležitý. Při jeho plánování je třeba dbát na spoustu faktorů. Přímý odraz slunce na televizní obrazovce není příjemný pro očí, a proto je třeba zvážit i stínicí prvky jako jsou rolety a žaluzie. Při instalaci osvětlení, tedy jednotlivých svítidel, je třeba nezapomínat na místa, která přispějí k relaxační atmosféře a udělají prostor jedinečným. Samozřejmě by kromě možnosti měkkého, ambientního světla nemělo chybět ani jedno vyhrazené například pro čtení nebo ruční práce.

    Osvětlení obývacího pokoje by nemělo být ponecháno náhodě
    Osvětlení obývacího pokoje by nemělo být ponecháno náhodě

    Který prvek obývacího pokoje je centrální?

    Obývací pokoj by měl být na první pohled atraktivní a pohostinný. Ústředním prvkem moderních obývacích pokojů je jistě sedací souprava. Většinou je uprostřed pokoje, přiražená ke zdi a tvarově se čím dál tím častěji umisťují do tvaru písmene L. Co se týče výběru barev, jsou nejlepší neutrální, ale vždy je třeba na ně pohlížet v souladu s ostatním nábytkem, aby celý prostor působil vyváženě a přitažlivě. Pozor, světlé potahy se rychle špiní, na tmavých jsou zase vidět drobky.

    Pokud se rozhodnete pro úpravu obývacího pokoje, můžete nás také kontaktovat na DaiBau.cz. Na našich stránkách naleznete další rady týkající se tohoto tématu, ale také dodavatele a výrobce, se kterými spolupracujeme a kteří na vaši poptávku odpoví vhodnou nabídkou.

    Informace o ceně si můžete prohlédnout v naší kalkulačce.

    Váš tým,

    Daibau.cz

    Odborný článek 177
    Autor: Daibau casopis

    Jak jste využili tyto informace?


    Nápady na úpravu a uspořádání domu

    Časopis se spoustou skvělých nápadů pro úpravu a rekonstrukci Vašeho domu

    Hledáte dobré řemeslníky v oblasti Obývací pokoj?

    Máme 507 realizátorů v oblasti Obývací pokoj:

    Bezplatná služba
    Hledáme v lokalitě
    Bez provizí
    Máme 507 realizátorů v oblasti Obývací pokoj
    9.7
    0

    Kuchyňské studio Válek & Kačena s.r.o.


    9.2
    0

    Truhlářství Svoboda


    9.4
    0

    Truhlářství Vondruška


    9.5
    0

    FOSYN


    Podmínky užívání I Politika soukromí I Informace o cookies I Impressum
    © 2023 Daibau, všechna práva vyhrazena