V oblasti
    Dobré skutky vytváří hrdiny

    Síť proti hmyzu

    Tento článek si přečetlo více než 568+ uživatelů
    Sítě jsou účinnou ochranou obytného prostoru před hmyzem a jinými škůdci. Moderní systémy umožňují otevírat okna, přičemž síť zůstává na svém místě a dále plní svou funkci. Musí však být přizpůsobena velikosti a tvaru okna. Podle způsobu instalace a vašich přání si můžete vybrat z různých typů dostupných na trhu. Sítě mohou být rolovací, posuvné, pevné… podíváme se blíže na jejich rozdělení.
    Odborný článek 568
    klasicka sit
    Máme 329 realizátorů v oblasti Síť proti hmyzu:

    1. Pevné sítě

    Instalují se do stávajících oken s již nainstalovanými venkovními žaluziemi a velmi malým prostorem pro nějaký další prvek. Instalace pevných sítí je jednoduchá a dá se provést na jakékoliv okno bez poškození rámu. Pevné sítě jsou navíc nejlevnějším typem. Měly by být umístěny na oknech / dveřích, které se neotevírají pro přístup do venkovního prostoru, ale pouze pro větrání. Navíc v zimě lze takovou síť snadno odstranit.klasicka-sit.jpg

    2. Rolovací sítě

    Rolovací sítě proti komárům se podle potřeby dají spouštět a zvedat. Umožňují kdykoli přístup ven a jsou proto nejpraktičtější. Kromě toho mohou být integrovány s roletami v krytu nad oknem nebo být samostatným prvkem. Rolovací síť proti hmyzu je považována za dobré estetické řešení. Jejich nevýhoda je, že se dříve nebo později poškodí jejich mechanismus.

    3. Posuvné sítě

    Posuvná síť je ideálním řešením pro balkónové dveře nebo panoramatické stěny. Umožňuje nerušený výhled, protože se pohybuje spolu s posuvným oknem / dveřmi. Instalují se na vnější nebo vnitřní stranu rámu. Posuvné sítě proti hmyzu jsou pevné a odolné.sit-proti-hmyzu.jpg

    4. Plisované sítě

    Jsou považovány za vhodné do stísněných prostor, kde záleží na každém centimetru. Jejich výhodou je snadné použití, odolnost a snadné čištění. Plisované sítě proti komárům jsou vhodné pro velká okna a dveře.

    5. Křídlové sítě

    Pokud chcete umístit sít na dveře, tyto jsou ideální, protože se s nimi snadno manipuluje. Díky integrovaným speciálním systémům se síť neotevře v případě průvanu. Většina výrobců nabízí i takové modely, které se samy zavírají pomocí vložených pantů.

    6. Integrované sítě

    Tyto sítě proti hmyzu se umisťují mezi okna a žaluzie, manipulace s nimi je však zcela nezávislá na žaluziích. Integrované sítě proti komárům jsou ve skutečnosti zabudovány do oken, takže následná instalace je téměř nemožná. Kombinace venkovního stínicího prvku a sítě je praktická, protože místnost se zároveň částečně zatemní a okno přitom může zůstat otevřené. Integrované sítě jsou považovány za optimální ochranu proti hmyzu, přičemž manipulace s nimi je jednoduchá a praktická.

    Pokud se rozhodnete nainstalovat síť proti hmyzu, můžete nás také kontaktovat na Daibau.cz. Na našich stránkách naleznete další rady týkající se tohoto tématu, ale také dodavatele a výrobce, se kterými spolupracujeme a kteří na vaši poptávku odpoví vhodnou nabídkou.

    Informace o ceně si můžete prohlédnout v naší kalkulačce.

    Váš tým,

    Daibau.cz

    Odborný článek 568
    Autor: Daibau casopis

    Jak jste využili tyto informace?


    Nápady na úpravu a uspořádání domu

    Časopis se spoustou skvělých nápadů pro úpravu a rekonstrukci Vašeho domu

    Hledáte dobré řemeslníky v oblasti Síť proti hmyzu?

    Máme 329 realizátorů v oblasti Síť proti hmyzu:

    Bezplatná služba
    Hledáme v lokalitě
    Bez provizí
    Máme 329 realizátorů v oblasti Síť proti hmyzu
    9.4
    0

    Žaluzie Hajný


    9.6
    0

    Žaluzie Spáčil


    9.2
    0

    Emil Doha


    9.8
    0

    JS okna s.r.o.


    Podmínky užívání I Politika soukromí I Informace o cookies I Impressum
    © 2023 Daibau, všechna práva vyhrazena