V oblasti
    Dobré skutky vytváří hrdiny

    Montované dřevodomy

    Tento článek si přečetlo více než 1019+ uživatelů
    Vzhledem k současným trendům a městskému způsobu života, stále více hledáme útěk směrem k pohodlnému, ekologickému a modernímu způsobu bydlení. Možným řešením jsou montované dřevodomy nebo masivní dřevěné domy, protože kombinují přírodní materiály, nové technologie a moderní způsoby výroby.
    Odborný článek 1019
    montovane drevodomy
    Máme 40 realizátorů v oblasti Montované domy:

    1. Montované dřevěné domky a chaty


    Tyto domy jsou stále oblíbenější a vyhledávanější, protože jsou šetrnější k životnímu prostředí a velmi energeticky účinné. Dřevo samo o sobě je vynikajícím stavebním materiálem, přírodním tepelným izolátorem a vytváří zdravou a příjemnou atmosféru tím, že reguluje vlhkost v místnosti. Neméně důležitý je fakt, že cena takových domů je příznivá ve srovnání s cihlovou konstrukcí. Nejnovější znalosti o ekologických materiálech a technologiích, které je doprovázejí, jsou dalšími výhodami pro zachování přírodního prostředí. V souladu s nejnovějšími trendy v architektuře, konstrukci a designu se nyní vyrábějí nízkoenergetické, masivní, modulární a mobilní dřevěné domy.

    Moderní dřevěný dům se zahrádkou
    Moderní dřevěný dům se zahrádkou

    Díky modulární konstrukci se každý dřevěný dům snadno přizpůsobí terénu a prostorové orientaci, což mu umožňuje maximálně využít dostupný prostor. Náklady na dopravu jsou také nižší, protože se jedná o kompaktní dřevěnou konstrukci navrženou tak, aby ji bylo možné přepravovat na jakékoli místo. Modulová základna dřevěného domu také umožňuje, aby rozložení místností bylo zcela libovolné, mohou „růst“ jak do šířky, tak do výšky. Díky této kompaktnosti a možnosti „skládání“ je samotná počáteční cena nižší, protože je možné začít s menším počtem prvků a poté, pokud je to potřebné, si časem zakoupit či koupit vícero prvků. Díly, které již nepotřebujete, můžete znovu prodat nebo změnit jejich místo a účel.

    Montovaný dřevěný dům může se může libovolně šířit, zdroj: www.pillar.si
    Montovaný dřevěný dům může se může libovolně šířit, zdroj: www.pillar.si

    2. Dřevěné chaty, bungalovy

    Každý z nás občas dostává touhu dostat se z ruchu velkoměsta, uniknout před povinnostmi, hlukem, smogem a stresem. Dřevěné chaty nebo bungalovy slouží právě k tomu: mohou být doplňkem rodinného domu, chaty, zimní zahrady, studentských kolejí nebo ubytování v kempech, lázních, víkendových střediscích nebo kdekoli jinde, kde je to možné.

    Dřevěné chaty a chalupy jsou obvykle vyrobeny z velmi kvalitních materiálů. Jsou to pevné konstrukce a mají tepelnou izolaci a vytápění. Všechny dřevěné části jsou chráněny ekologickými nátěry pro ochranu před vlivem počasí, škůdců, plísní, hub a hmyzu. Velmi často na nich existuje terasa nebo pergola.

    Díky své nižší hmotnosti a tvrdosti se dřevěný bungalov vejde doslova do jakéhokoli terénu, dokonce i na přívěs. Dřevěný bungalov lze dodat na místo smontovaný v jednom kuse. Je celý vyroben v dílně, s veškerým nábytkem a instalacemi. Energetické potřeby takového zařízení jsou menší, takže solární panely a kolektory jsou dostačující k zajištění potřebného množství teplé vody a elektřiny. Bungalovy jsou tak často energeticky soběstačné.

    Moderní dřevěná chata, která jednoduše láká k útěku z velkoměsta, www.pillar.si
    Moderní dřevěná chata, která jednoduše láká k útěku z velkoměsta, www.pillar.si

    3. Mobilní dřevodomy

    Utíkáte-li rádi z civilizace na pár dnů či na prodloužený víkend, mobilní dřevodům nabízí právě takovou příležitost. Můžete ho „ukotvit“ blízko domova, ale i na jiných místech, jako jsou kempy, lázně apod. Pochopitelně mohou posloužit i v případě rekonstrukce vašeho bytu nebo přírodních katastrof. Mobilní domy lze snadno dodat a umístit na jakýkoli přívěs. Fasáda a střecha jsou pokryty fasádní fólií a dřevěnými trámy a chráněny ekologickými nátěry pro ochranu před škůdci a plísní. V případě potřeby lze mobilní dům snadno a rychle rozebrat a přesunout na jiné místo.

    Mobilní dřevěný dům lze dodat a rychle nainstalovat prakticky kdekoli, zdroj: www.pillar.si
    Mobilní dřevěný dům lze dodat a rychle nainstalovat prakticky kdekoli, zdroj: www.pillar.si

    Dřevěné domy poskytují moderní, příjemný a k životnímu prostředí šetrný způsob života. Majitelé mobilních dřevodomů jsou zpravidla vždy milovníci přírody a trampingu.

    Pokud se rozhodnete pro montovaný dřevěný dům, můžete nás také kontaktovat na Daibau.cz. Na našich stránkách najdete další rady související s tímto tématem, ale také dodavatele a výrobce, se kterými spolupracujeme a kteří na vaši poptávku odpoví vhodnou nabídkou.

    Informace o cenách můžete vidět v naší kalkulačce.

    Váš tým,

    Daibau.cz

    Odborný článek 1019
    Autor: Daibau casopis

    Jak jste využili tyto informace?


    Nápady na úpravu a uspořádání domu

    Časopis se spoustou skvělých nápadů pro úpravu a rekonstrukci Vašeho domu

    Hledáte dobré řemeslníky v oblasti Montované domy?

    Máme 40 realizátorů v oblasti Montované domy:

    Bezplatná služba
    Hledáme v lokalitě
    Bez provizí
    Máme 40 realizátorů v oblasti Montované domy
    8.8
    0

    S.I Stroy Company s.r.o


    9.4
    0

    DOMY D.N.E.S. s.r.o.


    8.6
    0

    pexadomky


    9.2
    0

    Wood System - dřevostavby


    Podmínky užívání I Politika soukromí I Informace o cookies I Impressum
    © 2023 Daibau, všechna práva vyhrazena